SONEA s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.
DANKOVIČ geodetická kancelář s.r.o.
Stavební společnost RBK a.s.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Údržba silnic s.r.o.
Údržba silnic s.r.o. je česká firma s dlouholetou tradicí v oblasti údržby a oprav silnic. Nabízí zametání, čištění vozovek, zimní údržbu, opravy výtluků, frézování a pokládání asfaltu. Dále se specializuje na dopravní značení a údržbu zeleně. Disponuje zkušeným týmem, moderní technikou a individuálním přístupem k zákazníkům. Sídlo firmy se ...
Údržba silnic s.r.o.
Stavební práce Jan Jakubek
Stavební práce Jan Jakubek nabízí spolehlivé stavební a rekonstrukční služby v okrese Český Těšín a okolí. Specializujeme se na zednické práce, interiérové přestavby, zateplení, rekonstrukce bytových jader a bytů. S dlouholetou praxí a profesionálním týmem dodržujeme termíny i rozpočty a klademe důraz na spokojenost zákazníků. Služby poskytujeme v ...
Stavební práce Jan Jakubek
Realizace, montáž: -koupelny na klíč -bytová jádra -sádrokartony -obklady, obkladačské práce -zámková dlažba. Práce: -vodoinstalační, vodoinstalace.

Vodohospodářské stavby. Stavby, provedení, realizace: -vodovody -kanalizace -komunikace -zemní práce všeho druhu -vodojemy -čistírny -úpravy vodních toků. Práce s vlastní mechanizací CATERPILAR.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra. Maloobchodní prodej: -sanitární zařízení -kompletní vybavení koupelny -podlahy. Práce: -zateplování fasády. -sádrokartony.

Práce: -instalatérské: -vodoinstalatérské (vodoinstalace) -topenářské (topení) -plynařské (plynoinstalace) -montáže ústředního vytápění. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Práce instalatérské: -vodoinstalatérské -topenářské, topo -plynoinstalace. Dodávka materiálu včetně montáže. Rekonstrukce: -koupelny (koupelen) -bytová jádra (bytových jader).

VODO-TOPO-PLYN Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynoinstalace, plynofikace objektů. Rekonstrukce, opravy, montáž: -koupelny.

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -plynofikace -montáž horkovodů -zámečnictví, kovovýroba.

Kompletní stavební práce, výstavba, rekonstrukce, modernizace: -koupelny -bytová jádra -sociální zařízení -zateplování fasády certifikovanými materiály -fasády včetně nátěrů -omítky, dekorační omítky -odstranění vlhkosti zdiva podřezáváním nebo sanační omítkou. Montáž: -obklady a dlažba ...

Služby: -stavební projekce, projektování ve výstavbě. Stavební práce.

Zateplování - domy Hrubé stavby - zakázky na klíč Zednické práce

Tesařské práce Pokrývačské práce

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Stavební firma. -jednoduché stavby, rekonstrukce staveb. Práce: -komplexní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice.

Inženýrská investorská činnost. Zajištění a organizace zadávacích řízení. Přípravná, stavebně správní a poradenská činnost. Projektová činnost a zpracování zadávacích dokumentací. Výkon stavebního a autorského dozoru. Činnost technických a ekonomických poradců. Obchodní činnost. Realizace staveb.

Zednické práce: -rekonstrukce interiérů a bytových jader -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, podhledy -pokládka obklady a dlažby.

Služby: -projekce,projektování bytových a občanských staveb -inženýrská činnost.

Tesařské práce Izolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce

Stavební firma, stavební práce Kompletní stavební práce na klíč: -montáž suchých staveb -sádrokartonové příčky,podhledy -přípravné práce pro stavby. Realizace,stavba,výstavba: -občanské a bytové stavby -průmyslové stavby -rodinných domů. Střední Čechy, Olomouc, Jihomoravský kraj, Zlín. Zelená úsporám -zateplování fasád a ...

Montáž - plastová okna - plastové dveře Pokládka - vnitřní a vnější dlažby a obklady Rekonstrukce - byty - domy Zednické prácerekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Drobné stavby Klempířství Pokrývačství

Výroba - sruby a srubové stavbytesařství kompletní výroba ze dřeva

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...