Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Stavební firma: - stavební práce, rekonstrukce - plynařské práce, revizní prohlídky plynových kotlů, zavádění plynových potrubí vč. tlakových zkoušek - zednické a obkladačské práce - topenářské práce - instalatérské práce...

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů, bytů - zateplení budov - opravy fasád - anhydritové podlahy - zemní práce.

Už více než 15 let se zaměřuji se svým týmem na komplexní dodávky interiérů pro domácnosti i firmy. Při jednotlivých návrzích vycházím především z individuálních potřeb každého zákazníka, hlavní důraz kladu na kvalitu a netradiční řešení.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Stavební činnost, projekce, rekonstrukce, stavby na klíč: -rodinné domy -chodníky a komunikace -pozemní stavby -administrativní budovy -průmyslové a obchodní stavby -inženýské sítě.

Realizujeme novostavby, rekonstrukce, monolitické konstrukce, zateplování budov, pokládky obkladů či dlažeb a výstavby rodinných domů na klíč.

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Zednické, sádrokartonářské, výkopové práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování domů a budov

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...

Práce: - stavební - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - obkladačské - dlaždičské - výstavby rodinných domů.

V oblasti pozemního stavitelství provádíme: -rekonstrukce a modernizace staveb bytových -společenských -výstavbu klasických zděných staveb bytových, společenských, obchodních -monolitické a montované stavby nízkopodlažní -fasádnické práce stylové i prosté stavby zahradní architektury. Oblast uměleckých řemesel: -štukatérské práce v ...

Tesařství. Stavební práce, činnost, projekty, návrhy, realizace: -tesař -pokrývač -klempíř, klempířské práce -vrata, ploty, schodiště -točené schody -drobné zednické práce -rekonstrukce -půdní vestavby.

Výstavba, rekonstrukce: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektů - realitní činnost

Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov. Dodávka a montáž - plastová okna a dveře. Řemesla, služby - podlahářské a truhlářské práce - zámečnické práce - vodo topo.

Stavební firma: - opravy historických fasád, restaurování - zateplování fasád - štukatérské práce a veškeré uměleckořemeslné práce - výstavba a kompletní rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytových a občanských staveb, stavebních objektů, obchodních a kancelářských prostor.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a bytových jader - zednické práce.