Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Stavební firma. Výstavba bytových jednotek, nebytových staveb, rekonstrukce a modernizace budov. Pobočka: -Vrchlabí, Na Bělidle 502

Práce: -regenerace průmyslových a občanských budov

Činnost pojišťovacího zprostředkovatele Stavební činnost: - vodoinstalace - stavebnictví - elektroinstalace - opravy rekonstrukce domů - výstavby domů - domy na klíč - obklady - venkovní dlažby - oplocení - stavební dozor - zakládání staveb.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Voda-topení-plyn. - dodávky a montáž v oboru vodoinstalace - topení ve všech dostupných materiálech - plynoinstalace - centrální vysavače - rekonstrukce stoupaček a ležatých rozvodů v bytových domech - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - projekce a poradenský servis v oboru - záruční a pozáruční servis.

Stavební činnost: - rekonstrukce - revitalizace

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Naše služby: - komplexní dodávky staveb včetně dodávek technologií. Stavba, výstavba: -bytová -nebytová -průmyslová -rekonstrukce

Rekonstrukce, přestavba: -bytová jádra -kuchyňské linky. Kompletní vybavení koupelen. Prodej: -obklady -dlažba.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Stavba rodinných, rekreačních a obytných domů na klíč a průmyslových staveb. Rekonstrukce rodinných, rekreačních a obytných domů. Zateplování domu velkoobchod a maloobchod

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Realizace: - koupelny, kuchyně - interiéry na klíč. Rekonstrukce a modernizace: - byty a rodinné domy.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce komerčních a bytových objektů (klasická výstavba, dřevostavby) - návrhy a realizace interiérů. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - zárubně - schodiště z masivu a deskového materiálu.

Stavba, výstavba: -rodinné domy Práce: -zateplování budov -rekonstrukce Projekční práce.

Stavební činnost, výstavba, služby: - bytová - rekonstrukce - zemní a výkopové práce - instalatérské, zednické, topenářské - elektroinstalační, malířské

Práce: -zednické -rekonstrukce bytů a domů

Stavitelství: - rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytů, koupelen - zateplení domů

Realizace: - dopravní a inženýrské stavby - pozemní komunikace - s živičným povrchem - dlážděný povrch - parkovací a odstavné plochy - rekonstrukce a opravy: - městské komunikace - chodníky - výstavba kanalizace - realizace sportovní plochy - pokládka dlažby: - zámková a žulová - řezání živičných a betonových krytů - ...

Stavební firma: - výstavba průmyslových hal - opláštění budov - kompletní stavební práce - rekonstrukce budov

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Naše společnost realizuje novostavby na klíč. Nabízíme komplexní servis od zaměření, návrhu a bezplatné cenové kalkulace až po samotnou realizaci a jednotlivé stavební práce.