Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Stavba rodinných domů na klíč. Provádění rekonstrukcí domů. Zajišťování elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Provádíme: - zateplování fasád - rekonstrukce rodinných domů a bytových jader - montáž sádrokartonu - dlažby a obklady - voda - topení - tesařské, zámečnické a truhlářské práce

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2008 a enviromentální audit ISO 14001:2005 Stavební firma, dodávky na klíč: -projektová činnost ve výstavbě -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -pozemní stavby, novostavby, rekonstrukce, rodinné a obytné domy, občanské stavby, domy s pečovatelskou službou, školy, školky, divadlo vč. jevištní ...

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Ve zkratce uvádíme hlavní obory z naší činnosti: rekonstrukce střech novostavby rodinných domků a menších objektů půdní vestavby zateplování budov tesařské konstrukce fasády objektů oplocení terénní úpravy a další...

Stavební firma zajistí výstavbu, výrobu stavebních hmot, pronájem stavebních strojů a zařízení.

Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Stavební a projekční činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - inženýrské sítě. Rekonstrukce staveb. Zemní práce.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Stavební firma, zabývací se stavebními pracemi. Mimo to také fasádní práce, zateplení, výstavba RD.

Provádění staveb i rekonstrukcí bytů včetně bytových jader a domů.

OBLASTI ČINNOSTI Rekonstrukce a obnova vnějších částí budov. Kompletní rekonstrukce objektů. Provádění bytových a občanských staveb. Rekonstrukce památek. Nástavby a vestavby budov. BERTRAMKA - rekonstrukce Práce jsou prováděny komplexně, tzv. na klíč, včetně všech přidružených profesí.(práce zednické, obkladačské, ...

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Stavební práce. Rekonstrukce. Terénní úpravy.

Kompletní dodávky staveb: - novostavby - rekonstrukce objektů, staveb - průmyslové stavby - zateplování fasád - zemní práce.

Rekonstrukce a údržby plášťů budov, opravy fasád..

Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Služby: -stavby na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů -novostavby.

Stavební a obchodní práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen.

Stavební úpravy a modernizace stávajícího bytového fondu, jak cihlového, tak panelového typu.

Dodávka, montáž: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -kazetové podhledy AMF, ROCKFON -obložkové komponenty (zárubně, plovoucí podlahy) -střešní okna VELUX -zateplovací systémy.

Sádrokartonové systémy: - výroba revizních klapek - výroba závěsných prvků - doprava materiálu - speciální nářadí - zateplovací izolace - tmely a příslušenství - minerální podhledy - sádrokartonové desky - konstrukce na sanitu - zárubně..

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.