Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Nabízíme stavební práce, výstavby rodinných domů, bytových i občanských staveb.

Stavební společnost se zabývá komplexními stavebními a inženýrskými pracemi s působností po celém území ČR. Komplexní stavební a inženýrské práce s působností po celém území ČR: - rekonstrukce občanských i administrativních budov - rekonstrukce historických budov - občanská výstavba (stavby rodinných domů, přestavby bytů, atd.) - ...

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Stavební firma: - zpracujeme projekty - připravíme stavbu - inženýrské sítě - zajistíme stavební realizaci - vnitřní a vnější úpravy - rekonstrukce budov nebo jejich částí - renovace fasád a střech - půdní byty - atypické půdní vestavby.

Nabízíme jak kompletní stavby RD (na klíč) nebo realizaci pouze hrubé stavby RD, či rozšířené hrubé stavby. Nabízíme kompletní rekonstrukci bytu, bytových jader, půdní nástavby a vestavby, dle Vašich představ a požadavků.

Rekonstrukce a modernizace: - bytová jádra, panelové byty, podkrovní byty, koupelny - generální rekonstrukce panelových a zděných domů a bytů

Stavby na klíč: -komplexní stavební práce a dodávky včetně všech profesí, dodávek a montáží technologie -inženýrské a projektové činnosti. Stavby pro zdravotnictví: -rekonstrukce i zřízení nových prostor pro různé obory zdravotnictví -oddělení nemocnic -komplexní rekonstrukce bytů -rekonstrukce rodinných domků ...

Výroba, práce: -stavební firma -tesařské, pokryvačské a klempířské práce.

Stavební firma: - stavba a rekonstrukce budov - výstavba průmyslových objektů, rodinných domů, občanské stavby.

Výroba: -stavební firma -novostavby rodinných domů, garáží -rekonstrukce domů, bytů -prodej a pronájem lešení a bednění.

Stavební činnost: - rodinné, nízkoenergetické domy - dřevostavby - zateplování, rekonstrukce - zemní, výkopové práce - zednické, klempířské, malířské práce.

Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -nebytová výstavba. -zateplení budov. -rekonstrukce staveb.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Zateplování budov i RD a veškeré zednické práce . Nátěry a opravy fasád, pokrývání a opravy střech, malby, nátěry. Karosářské práce a drobné opravy autolaků.

Stavební práce. Rekonstrukce staveb. Demoliční práce stavebními stroji.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Stavební firma. Stavby: - stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů - občanské stavby - průmyslové objekty - zateplování domů - výstavba a rekonstrukce komunikací. Pronájem: - montáž a pronájem lešení.