Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Výroba: -sádrokartony -zateplení.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Firma Stopterm se zabývá komplexní činností v oblasti tepelných izolací budov a snižování spotřeby tepla na vytápění. Naše služby nabízíme vlastníkům nemovitostí, investorům staveb, ale i projektantům a stavebním firmám. Jen správně navržené a provedené tepelné izolace zaručují jejich správnou funkci a dlouhodobou životnost.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Stavební práce. -úpravy koupelen, bytových jader, interiérů a půdních prostor. -zemní práce s minibagrem.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.

Pozemní a průmyslové stavby. Výstavba rodinných domů na klíč. Zateplování fasád. Rekonstrukce, modernizace. Projekční práce. Nákladní autodoprava do 12 tun.

Stavby, pokrývači. - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů - tesařství a pokrývačství - zemní práce - obklady, dlažby

Služby: - rekonstrukce panelových bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce půdních prostor - prodej a montáž kuchyňských linek - podlahářské práce

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Stavební práce: -hydroizolace, izolace -trvalé odvlhčování zdí, zdiva (vnitřní i vnější) a budov (i fasády) -vhodné i pro historické a památkově chráněné budovy -systém vysoušení zdiva "K2000" -sanační omítky HYDROMENT -údržba staveb, testování a měření. Provozovna: -Nerudova 63 535 01 Přelouč tel./fax: 466958935; 605156045

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Rekonstrukce střech, realizace nových střech. Návrhy a zhotovení dřevostaveb (altánů, krovů, pergol, plotů, parkovacích stání, podlah, obklady interierů). Zateplení a obklady štítů budov.

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Činnost: - bytová jádra - rekonstrukce - zateplování budov - obklady - dlažby.

Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.