Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Stavební firma. Práce: - úpravy terénní a povrchové - výkopové - kanalizace - betonářské - demoliční - dokončující - pokrývačské - klempířské - elektrikářské - instalatérské - topenářské - pokládka zámkové dlažby. - výstavba rodinných domků, výrobních hal a veřejných objektů na klíč - rekonstrukce objektů. Jsme ...

Rekonstrukce: - budovy - interiéry - zařízení.

Výškové práce. Rekonstrukce. Malování. Nátěry.

Komplexní řešení bytového jádra panelových domů na klíč.

Stavební firma Stavkol s.r.o. vznikla v roce 2008. Řadí se menší stavební společnosti. Úspěšně se uplatňuje na stavebním trhu v regionu. Hlavní náplní je výstavba nebo rekonstrukce obytných staveb, zejména rodinných domů. Realizujeme rodinné domy od zpracování projektové dokumentace až po dodání na klíč. Provádíme: - výstavba ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

ISO 9001:2008 Kompletní dodávky staveb a rekonstrukce na klíč. Stavby: - výstavba rodinných domků na klíč - průmyslové, zemědělské stavby - půdní vestavby a nástavby, sádrokartonové konstrukce - fasády a zateplení staveb - rekonstrukce teras a balkonů - přestavby a rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce. ...

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.

Práce: - stavební - kamenické. Kamenické stavební práce: - podezdívky - opěrné zdi - dlažby - sokly - regulace potoků. Stavební a zednické práce: - rekonstrukce bytů - obklady a dlažby - zámkové dlažby - zateplené fasády - sádrokartonové konstrukce.

Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelny. Úpravy interiéru. Malířské a natěračské práce. Nátěry fasád. Montáž nábytku. Hodinový manžel.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní (odpady) a venkovní (přípojky) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) ROCCA, LAUFEN-JIKA, KOLO, KERAMAC, GEBERIT, WIEGA (vana, umyvadlo, WC, sprchové a masážní kouty), tuzemské i zahraniční ...

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Pobočka. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - úpravy hřišť a stadiónů - rekonstrukce balkónů - sanace. Zelená úsporám.

Stavební firma: - projekce - rodinné domy - oprava, rekonstrukce - novostavby - stavební dozor.

Rekonstrukce, renovace koupelen na klíč. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - zednické. Maloobchod, prodej: - sanita, sanitární vybavení - dlažby, obklady - umyvadla, baterie - vany, sprchové kouty - koupelnový nábytek - radiátory, bojlery. Sídlo: - Kravaře, Vyhlídalova 341/45.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Služby v oblasti stavebnictví, stavební práce. Specializace na obklady a dlažby. Dále rekonstrukce bytových jader, kuchyně, koupelny, sádrokarton a další. Výroba okrasných zrahradních váz. Různá variace váz.

Práce: - stavební činnost - výškové práce.

STAVEBNÍ FIRMA. Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - ...

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.