Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Práce: - stavební činnost - výškové práce.

STAVEBNÍ FIRMA. Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - ...

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Stavební a obchodní činnost. Prodej, pronájem a montáž lešení. Stavby: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavby na klíč. Montáže stropů.

Činnost: - Bezpečnostní systém proti pádu osob z výšek - výroba plachet (autoplachty) - střešní povlakové krytiny - izolace spodních částí staveb - sklolaminátové konstrukce.

Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Činnost, služby: -rekonstrukce-byty a bytová jádra, koupelny -montáž-sádrokartony a kazetové podhledy -půdní vestavby -obklady a dlažby -plovoucí podlahy.

Stavební práce a stavby na klíč. Rekonstrukce.

Zednické a stavební práce. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů včetně zateplování objektů.

Stavebnictví: - sádrokartonové podhledy, šikminy, příčky - vnitřní okrasné omítky - zateplovací systémy - malby, nátěry.

Projekční a stavební kancelář RemarK je zaměřená na architekturu, projektování, inženýrskou činnost a následně realizaci vyprojektovaných staveb. Projekce: - půdní vestavby, - rekonstrukce, - novostavby, - instalace a topení.

Stavební firma: - komplexní dodávky staveb na klíč - rodinné domy - novostavby - rekonstrukce objektů - inženýrské stavby - průmyslové objekty Realitní činnost

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Práce: -stavitelství -zednické.

Ze stavebních prací nabízíme zateplování fasád domů, jsme držitelé osvědčení Weber Terranova. Dále provádíme rekonstrukce bytů a bytových jader, zámkové dlažby atd... Nabízíme také úklid a úklidové služby. A to pravidelný úklid kanceláří.

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - tesařské - betonářské. Provádíme rekonstrukce bytových jader a pokládáme plovoucí podlahy.

Stavební firma, výstavba: - pozemní obytné a průmyslové stavby - občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - zateplení fasád - rekonstrukce a sanace balkónů a lodžií - rekonstrukce, zateplování. - střechy - realizace nových střech, opravy, rekonstrukce - vnitřní úpravy - stavební projekce.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a řemeslnických prací, spojených se stavebnictvím.