Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Renovace smaltových zásobníků, nádrží a věží Nátěry a malování - konstrukcí, střech, fasád, technického potrubí, mostů, reklam a interiérů Zabezpečení skal, síťování, trhání, sanace Spárování – panelových domů, prosklených fasád Montáže a demontáže – konstrukcí, reklam a hal Jištění osob ve výškách Mytí oken a fasád tlakovou vodou Rizikové ...

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Montáž: - sádrokarton - minerální podhledy. Rekonstrukce: - půdní vestavby - rodinné domy, byty. Stavba: - ploty - krby. Pokládka: - zámková dlažba. Kovovýroba, montáž: - vrata - brány, branky - mříže. Práce: - sádrokartonářské - zednické - dlaždičské - stavebně zámečnické.

Stavby: - inženýrské, průmyslové, bytové, občanské (novostavby i rekonstrukce). Úprava, výstavba: - zpevněné plochy, komunikace. Odpady: - likvidace - nebezpečný odpad. Realizace: - inženýrské sítě - voda, kabeláž, plyn, kanalizace. Zemní práce. Stavební projekce, projektování.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.

novostavby rodinných domků, jejich rekonstrukce, zemedělské a průmyslové stavby, rekonstrukce provozoven ....

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

- stavba domů - zateplování - výškové práce - rekonstrukce - obklady a dlažby - sádrokartony

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Komplexní dodavatelská činnost : -realizace novostaveb -rekonstrukce bytových, občanských, průmyslových či inženýrských staveb Stavební a developerské činnosti.

Rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Obklady, dlažby, zateplené omítky, štukování, zateplovací a betonářské práce.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního managementu 14000:2005. Stavební činnost, novostavby, rekonstrukce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -renovace bytových jader -dodávky staveb na klíč (stavby na klíč): -zateplování staveb, certifikát "zelená úsporám" -obchodní a prodejní prostory a ...

Činnost: - generální dodávky staveb - novostavby a rekonstrukce staveb občanských, průmyslových, zemědělských a stavby inženýrských sítí.

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Výstavba rodinných domů na klíč, provádění základových desek, hrubých staveb, fasády a fasádních a zateplovacích systémů, plotů a oplocení.

Práce, oprava, rekonstrukce: -stavební -zemní izolace -hydroizolační, hydroizolace střechy -balkony -zahradní jezírka -terasa, terasy. Výroba: -plastové jímky.

Stavební činnost: - obklady, dlažba - zateplování budov - imitace kamene, dřeva.

Zabýváme se: - realizace šikmých a plochých střech - drobné opravy až po kompletní rekonstrukce a novostavby - prodej stavebního materiálu - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - izolatérské a natěračské práce - zednické práce menšího rozsahu

Stavební práce: - zateplení fasád - izolatérské práce - nátěry konstrukcí - zednické a obkladačské práce - montáž sádrokartonu - stavba plotů a oplocení - pokládka PVC a koberců.

Provádíme: - zateplení rodinných domů - umělé omítky, stěrky ze sítí i bez zateplení - nátěry fasád.