Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Stavba, stavební činnost: - nízkoenergetické a pasívní montované domy na klíč vč základové desky . -Certifikovaná výstavba - Cech suché výstavby - kompletní tesařské a sádrokartonářské práce, zateplení RD.

Tesařské práce. Půdní vestavby. Bytová jádra. Novostavby. Sádrokartony.

Naše stavební společnost Radek Kolenčík sídlící v Želešicích v okrese Brno-venkov se zabývá poskytováním komplexních služeb v oblasti stavebnictví. Svým zákazníkům nabízíme zednické práce všeho druhu, dále také přestavby a rekonstrukce bytových jader,  fasádní a natěračské práce. V rámci přestavby můžeme po předchozí domluvě rekonstruovaný objekt ...

Stavební firma, výstavba: - podpovrchové objekty - občanské a průmyslové stavby - opravy komunikací - vodohospodářské stavby - opravy mostních pilířů - rekonstrukce - rodinné domy.

Zateplování fasád: - specializujeme se na rodinné domy a objekty do 300 m2. - zateplovací systémy a fasády provádíme na území okresů Náchod, Trutnov a Hradec Králové, jiná místa po telefonické domluvě. - na provedení je záruka 3 roky. Zateplování sklepů, stropů, půdních prostorů.

Stavební činnost. Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce. - panelových, bytových a rodinných domů - škol, sportovních center - obchodních center, administrativních budov - parkovacích domů.

Stavební práce: -kompletní -včetně zprostředkování projektu -rekonstrukce -modernizace a adaptace staveb. Dopravní stavební mechanizace a technika. Opravy: -drobné opravy bytového fondu -omítky -fasády -obklady -dlažby.

Práce, stavitelství: -zednická -bourací -obkladačské -rekonstrukce rodinných domů a bytů -rekonstrukce bytových jader, koupelny -stavby komínů -stavby krbů jak vnitřních, tak i venkovních např. v rámci venkovních sezení či pergol -pokládání zámkové dlažby -stavby zděných kuchyní -fasády a zateplování fasád -zemní práce menšího ...

Provádíme: - stavby na klíč - půdní vestavby - izolace - drobné zednické práce - pokládání venkovní dlažby - bourací práce.

Naše firma sídlící v okrese Kladno provádí veškeré drobné stavební a zednické práce. Nabízíme Vám pokládku obkladů a dlažeb,  montáž sádrokartonů a fasádnické práce. Dále také provádíme kompletní rekonstrukce starších objektů. V případě zájmu o některou z našich služeb nás neváhejte kontaktovat. Naše služby: - stavební a zednické práce - ...

Stavební firma. Výstavba a rekonstukce budov. Zateplování. Pokládka zámkové dlažby.

Jsme stavební firma z Broumova, která se zabývá výstavbou, rekonstrukcí a renovací staveb, domů a bytů. Provádíme veškeré zednické práce, včetně nových omítek, pokládky dlažeb a obkladů. Nabízíme zateplení, fasády, stavbu základových desek vč. terénních úprav, bourací práce a další.

poradenská a realizační firma, která svými praktickými přístupy přináší klientům řešení problémů, které je nejvíce trápí. Poskytujeme servis v oblasti redukce nákladů, controllingu, lidských zdrojů, krizového řízení a strategického poradenství.

Provádíme - rekonstrukce střech - bytových jader - zateplení domů - zateplení fasád. Rekonstrukce provádíme rychle, kvalitně, při zachování plné funkčnosti a bez zbytečného zatěžování obyvatel!

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce Projekční a inženýrská činnost. Generální dodavatel staveb.

Komplexní úklidový servis. Pravidelný komplexní úklid: -administrativních budov -škol a učilišť -hotelů -bankovních domů -zdravotnických a kulturních zařízení -obchodních domů -sportovních center -výrobních a skladovacích hal a dalších převážně rozsáhlých objektů. Komplexnost služeb: -mytí oken a skleněných přepážek ...

Zakázková kovovýroba: -ocelové konstrukce pro interiéry (dílčí stěny, paravany a jiné) -opláštění-nerez, mosaz, hliník -atypické zábradlí-nerez, mosaz, ocel, sklo -ostatní výrobky z nerezu, mosazi a jiného materiálu -atypické kování -atypické lustry a světla -práce kovotlačitelské -kompletní orientační systémy i v ...

Prodej, montáž, rekonstrukce, stavební činnost.

Služby, výroba, výstavba. -nové pozklizňové linky, linka obilní sila, sušičky zrnin, sušička, čistička, čističky zrnin, hladkostěnná sila, sila z vlnitého plechu -kulaté pozinkované sila a modulové sila využíván tzv. boxový systém -výrobna krmné směsi(VKS) -vertikální, diagonální míchačky krmiv, vážící systémy, šrotovníky, ...

Firma je držitelem certifikátu v oboru, ČSN EN ISO 9001. PROVÁDÍME (ukázky z referenčních staveb najdete v rámci této prezentace): VEŠKERÉ IZOLACE -strojní podřezání zdiva proti vodě vlhkosti a radonu (sanace) -vodorovné a svislé i odvětrávané -proti radonu -proti vlhkosti zdiva, podlahy, staveb -proti vodě - hydroizolace ...

Provádíme stavbu: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce rodinných domů -bytové domy -byty -prodejny. Také provádíme rekonstrukce fasád rodinných domů a bytových domů či zateplení budov.