Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Stavební firma, stavební činnost, stavby: -komplexní stavební práce, stavby na klíč -pozemní stavitelství, pozemní stavby -rekonstrukce a modernizace -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování budov -střechy, izolace střech Střediska: -hlavní stavební výroba -pomocná stavební výroba -půjčování, půjčovna ...

Služby: -přípravné práce pro stavbu -zemní práce -kanalizace, vodovody -chodníky -strojní zemní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -sanace -zateplování. -rekonstrukce historických budov a památkově chráněných objektů -výstavba průmyslových a hospodářských objektů.

Stavební firma realizace od přípravy až po kolaudaci ... - stavby rodinných domů - stavby a služby pro developery - dodávky stavebních materiálů

Stavby na klíč. Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech: -opravy plochých střech zejména z modifikovaných ...

Investiční a developerská činnost -zajištění výstavby staveb, nemovitostí) Aktuální nabídka: -rodinný dům Břeclav-Ladná, ulice Mlýnská -řadové rodinné domy Břeclav, ulice Jiráskova (bývalý areál JME) -rodinné domy Břeclav Pěšina, podél Lidické ulice -rodinné domy Rohatec, ulice Řadová.

Stavební činnost: -stavby-pozemní -vodohospodářské. Doprava a práce TM**. Prodej: -betonové směsi včetně dopravy mixem a pumpou. Hornická činnost. Autoopravy: -nákladní auta. Strojní výroba: -formy -zámečnické výrobky -nástrojárna.

Vyrábíme plastová okna dle individuálního přání zákazníka.

Provádění izolací proti vodě a radonu, střešních systémů, klempířské a pokrývačské práce Speciální stavby, montážní práce, rekonstrukce. Pokrývačské práce. Klempířské a instalatérské práce (plynové a vodovodní rozvody) ...

Zemní a výkopové práce: -minirypadly a mikrorypadly Výkopy pro : -inženýrské sítě -základy oplocení -základy menších objektů -pokládku a přípojky elektrického, vodovodního a plynového vedení či kanalizaci -bazénů a septiků -zavlažovací a meliorační systémy -výměníky tepelných čerpadel.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, projekce: -rodinné domy -průmyslové budovy -zateplování budov, fasády -hydroizolace -bytová jádra -koupelny. Provozovna: Březolupy 89, 68713 Zlín.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov.

Naše služby: - veškeré stavební práce - zasklívání lodžií.

Provádíme výstavbu stavebních objektů na klíč, rekonstrukce staveb, nebo jejích částí včetně interiérů, provádění zemních prací. Firma RBS Spektrum má mnohaleté zkušenosti s prováděním stavebních prací. Firma spolupracuje se státní zkušebnou, kde jsou vystavovány na jednotlivé oddíly stavby protokoly o kvalitě provedených prací.

Stavební firma. Realizace a výstavba na klíč - rodinné a bytové domy. Rekonstrukce a přestavby bytových jader Hydroizolace, sanace, protipožární nátěry. Demoliční práce.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -pozemní stavby

Výroba: - thermo bloky - betonové panelové dílce Práce: - stavby na klíč Prodej: - hutní materiál

Malířské, natěračské práce: -zateplování, nátěry fasád -montáž sádrokartonu -zednické práce.

Maloobchodní i velkoobchodní prodej stavebnin. Stavby na klíč: - rekonstrukce a výstavba objektů: bytových, zemědělských, průmyslových - vodovodní a kanalizační přípojky.

Provádění stave, změny staveb, odstraňování staveb.

Výstavba rodinných domů na klíč -občanské stavby -průmyslové stavby -vnitřní rekonstrukce -zateplování -zajištění stavebních řemesel i pro stavební firmy -kompletní rekonstrukce, půdní vestavby.

Zednické práce, rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, modernizace bytových jader, dokončovací práce v interiéru.

Projekce a stavby, stavební práce rekonstrukce domů a bytů, dřevostavby, stěhování, projekty staveb, stavební materiál, vedení účetnictví, instalatéři, topenáři, podlahy, dlažby. Projekce a stavby, zednické práce, zemní práce, stavby domů, instalatérství, topení, obklady, dlažby, elektro, střechy, tesařské práce, zateplení domů, hrubé stavby, ...