Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
Chystáte se stavět nový dům nebo chcete vdechnou novotu do toho starého? Potom je pro vás tím správným řešením firma Machala stavby. Provádíme stavby rodinných domů i jejich rekonstrukce. Zakládáme si na odbornosti a kvalitě provedených prací za rozumnou cenu a v přiměřeném krátkém termínu výstavby. Našim cílem je kvalitně odvedená práce.
Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Výkopové práce. Stavební práce. Rekonstrukce a opravy objektů.

Stolařské práce. Sádrokartony. Stavební práce. Rekonstrukce: - bytové jádra - koupelny. Zateplení fasád.

Veškerá stavební činnost. Zednické práce.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Zednické práce. Malířské práce. Sádrokartony. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel.

Výstavba a rekonstrukce: - obytné domy - nebytové prostory.

Stavební činnost: - zateplovací systémy.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytů, domů - zateplování - opravy střech, klempířské práce Řemeslné práce: - vodovody - kanalizace - plyn.

Stavební firma, výstavba: - průmyslové a občanské budovy - bytová výstavba - stavební práce - rekonstrukce - stavby na klíč.

Zednické obkladačské práce, renovace bytů, rodinných domů. Stavební práce: - koupelny - kuchyně - dlažby a obklady - fasády - celkové renovace

Věžové jeřáby s obsluhou: - poskytování obsluhy věžových i mostových jeřábů - profese jeřábník, jeřábníci. Kovovýroba, strojírenská výroba: - zámečnická výroba, zámečnické práce - ocelové konstrukce - sériová výroba - svařování, svářečské práce i nerez a hliník. Stavební firma, stavební práce: - výstavba domů, rodinných domů ...

Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce. Elektroinstalační práce. Hodinový manžel. Obkladačské a dlaždičské práce. Zednické práce.

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby - zateplování - zemní práce - údržba terénu.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Nátěry: - fasády. Zateplení: - fasády. Půjčovna: - lešení.

Stavební firma: - revitalizace panelových domů - zateplování - výměna oken, dveří - obložení krbů, soklů, fasád dekorativním kamenem. Výstavba: - rodinné domy. Prodej, montáž: - okna, dveře. Zelená úsporám.

Výstavba a navrhování interiérů. Údržba komerčních interiérů. Realizace obchodních jednotek.

Stavební a obchodní práce: - rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen.

Stavební firma: - stavba a rekonstrukce budov - výstavba průmyslových objektů, rodinných domů, občanské stavby.

Pozemní stavitelství. Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování objektů.

Sanace: - po požárech a živelných pohromách - po záplavách, povodních a vodovodních haváriích. Likvidace škod způsobených vodou, uvedení objektu do původního stavu: vysoušení zdiva a objektu, ozónování, odstranění zápachu a plísní. Rekonstrukce: - průmyslové, komerční i soukromé objekty na klíč. Práce: - stavební - ...

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební práce: - základy rodinných domů - hydroizolace - realizace stropních konstrukcí - fasády rodinných domů.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplovací práce - demoliční práce - malé i velké stavby.