Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Stavební firma, výstavba: - průmyslové objekty, haly - administrativní budovy - rodinné domy - zateplování objektů - rekonstrukec budov - opravy historických fasád.

Správa, pronájem a prodej nemovitostí. Stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Vedení účetnictví. Notářské a právní služby.

Stavební společnost - výstavba rodinných nízkoenergetických domů - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen.

Služby: -úprava nemovitostí k prodeji a pronájmu

Stavební společnost - rekonstrukce historických objektů - nová bytová výstavba.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - rekonstrukce budov - výkopy, pokládka telekomunikačních a elektrických sítí - optické sítě - vodovody, kanalizace - chodníky.

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Stavební činnost, výstavba: - bytová a nebytová výstavba - rekonstrukce Developerská činnost.

Práce: -realizace staveb -rekonstrukce -zahradnické služby

Stavební a malířské práce - rekonstrukce historických fasád - zateplování rodinných domů a bytových jader - tesařské práce - klempířské práce - zednické práce.

Zabýváme se. - veškerá stavební činnost - ostraha osob a majetku. Topenářské a instalatérské práce, rekonstrukce bytů, ostraha majetku a osob.

Služby: - stavební projekce - inženýring - poradenská činnost - výkon koordinátora bezpečnosti práce - zpracování a kontrola plánu BOZP a zásad organizace výstavby - posuzování vlivů záměrů a koncepcí na životní prostředí -projektování elektrických zařízení bez omezení napětí Stavební činnost

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické a pasivní domy -rekonstrukce

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

Služby: -developerská činnost Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce

1.Stavebnictví, výstavba rodinných domků, provádíme následující stavby: -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -výstavba čistíren odpadních vod -kanalizace objektové i venkovní -výstavba inženýrských sítí -výstavba komunikací -výstavba a rekonstrukce užitkových ploch, keramické dlažby, zámkové dlažby, betonové a ...

Naše firma zajišťuje komplexní výstavbu a rekonstrukce rodinných domů na klíč, bytových domů, průmyslových a občanských staveb.

Nabídka služeb stavební a úklidové firmy.

Stavební firma: - kompletní realizace staveb - novostavby - rekonstrukce. stavební činnost, která se zabývá průmyslovou, občanskou a bytovou výstavbou a rekonstrukcí staveb a dalšími stavebními pracemi včetně kompletních řemesel.

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - renovace fasád.

Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/