Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Stavba, výstavba: -inženýrské sítě Práce: -zemní -demoliční -izolace -rekonstrukce

Výroba, montáž: -hliníkové a ocelové konstrukce Práce: -rekonstrukce objektů Služby: -projektová a inženýrská činnost

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Práce: -výkopové -rekonstrukce -doprava štěrku, písku -odvoz suti a odpadu

Stavba rodinných, rekreačních a obytných domů na klíč a průmyslových staveb. Rekonstrukce rodinných, rekreačních a obytných domů. Zateplování domu velkoobchod a maloobchod

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů včetně bytových jader, kuchyně a koupelny. Sándrokartónové příčky, elektroinstalce, osvětlení, montáže zařízení. Komplexní stavební služby - bourání, omítky, izolace, malířské práce, dlažby a obklady.

Stavební činnost, výstavba: - průmyslové, občanské i bytové objekty - čistírny odpadních vod - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - dopravní stavby - rekonstrukce - inženýrská činnost v oboru pozemních staveb Výroba, montáž: - ocelové konstrukce

Rekonstrukce bytů, dodávka plastových oken.

Nabízíme Vám kvalitní provedení zateplení fasád rodinných a bytových domů, povrchové úpravy exteriéru i interiérů, realizace strukturovaných a mozaikových omítek a renovace zateplovacích systémů.

Stavební firma Rekonstrukce na klíč Komplexní regenerace: -panelové domy. Izolace proti vodě a střešní pláště. Hydroizolace. Kompletní opravy: -balkony, terasy, lodžie. Celkové opravy: -ploché a šikmé střechy. Zateplování, zateplovací práce: -fasády, střechy, podlahy. Izolace plochých střech:

Rekonstrukce bytů, domů a kancelářských prostor.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Stavební činnost: -dodávky staveb, -rekonstrukce staveb. Nákladní doprava a autodoprava.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Zabýváme se: - výstavbou v oboru pozemního stavitelství včetně inženýrských sítí s tím spojených - realizaci půdních nástaveb a vestaveb - rekonstrukcí půdních prostor - výstavbou a rekonstrukcí rodinných domů ( bytů ) - přístavby a výstavby hal a jejich rekonstrukce nebo případně adaptace na změnu výrobního procesu, terénní a sadové ...

Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.

Poskytujeme developerské, stavební a projektově-inženýrské služby se zaměřením na na rekonstrukci a modernizaci bytů a průmyslových objektů.

Elektroinstalační práce Výškové práce Stavební práce (novostavby, rekonstrukce) Zednické práce - fasády rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce bytového jádra.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Developerské projekty. Rekonstrukce: - historické budovy v Praze. Realizace, výstavba: - novostavby v Praze - nové byty a rodinné domy mimo Prahu. Správa a údržba nemovitostí. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej a pronájem nemovitostí: - byty - rodinné domy - kancelářské prostory - obchodní, skladové prostory - ...

Stavebnictví, stavby, stavební firma: - bytová a komerční výstavba - rodinné domy a byty na klíč - stavba v různém stupni rozestavěnosti - modernizace staveb a bytů - provádění staveb inženýrských sítí - fasády - zateplování a sanace fasád - nátěry, opravy fasád - půdní vestavby, terasy - ...