Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Provádíme veškeré práce týkající se návrhů, rekonstrukcí, výroby a dodávky bytových, kancelářských a obchodních interiérů.

Hlavní činností společnosti je: - montáž ocelových konstrukcí - montáž hliníkových konstrukcí - oplášťování a montáž technologických zařízení. Dále nabízíme vysoce kvalitní zámečnické výrobky s velkým důrazem na výběr osvědčených a prověřených materiálů, což je spolu s precizním zpracováním zárukou té nejvyšší kvality. Samozřejmostí ...

Montáž, zabudování - bezpečnostní dveře Elektroinstalace Pokládka - koberce - linolea Zateplování (budovy a fasády) - drenáže - hydroizolace Výměny - okna Ploty Sádrokartonářské práce Obkladačské a podlahářské práce - dlažby i zámkovépokládka - plovoucí podlahy Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy ...

Svět interiérů s.r.o. je společnost, které se zabývá interiérovými realizacemi na klíč. Předmětem činnosti je realizace kuchyní na míru, rekonstrukce bytů a bytových jader, tvorba koupelen a kuchyní a sanace bytů po povodních.

Malířské práce Elektrikářské práce Topenářské práce Obkladačské, dlaždičské a podlahářské práce Vodoinstalační práce

Správa a nemovitosti Opravy a servis - počítače - servery - tiskárny Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Návrhy, realizace a dodávky na klíč kompletních vnitřních interiérů: - ARMSTRONG stropní podhledy - KNAUF SDK konstrukce - ARMSTRONG DLW koberce, PVC, linoleum - HORNITEX, DECOSTEP plovoucí laminátové podlahy - DESSO DLW umělé sportovní povrchy - SLI LICHTSYSTEME svítidla a světelné zdroje..

Elektroinstalační práce Realizace - rozvody plynu Topenářské práce - rozvody topení Zateplování Sádrokartonářské práce Zemní práce - zemní a terénní úpravy zahrad Obkladačské prácepokládka - plovoucí podlahy Stavební práce - rekonstrukce domů, panelových bytů, přístavby rodinných domů - dodatečné zpevnění ...

Realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - zateplování - bourací práce - realizace staveb

Zajišťujeme kompletní dodávky staveb ve všech oborech pozemního stavitelství.

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, hal, garáží. Rekonstrukce budov. Fasádnické práce: - nové fasády i opravy starších. Obkladačské a dlaždičské práce. Zateplování objektů. Půdní vestavby. Sádrokartonové konstrukce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -modernizace -komunikace

Zateplení fasád domů. Rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce balkónů a lodžií.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce a stavby objektů Pplastbetonové podlahy. Prodej stavebního materiálu.

Zabýváme se kompletní rekonstrukcí bytů či domů. Zařídíme kompletní dokumentaci a výstavbu našich typových domů.

Montáž, dodávka, realizace sádrokartonové a sádrovláknité konstrukce, minerální, sádrové, dřevěné a kovové podhledy, akustické obklady a prosklené příčky.

Převozy věcí do 1t Montáž - tepelné izolace Montáž - sádrokartony Zajištění pokládky - obklady - dlažby - podlahy Rekonstrukce - podkroví

Dovoz a distribuce systémů stavebních hmot. Izolace a rekonstrukce staveb. Pokládka obkladů a přírodního kamene.

Prodej - protipožární a WC revizní dvířka Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Všestranný řemeslník a stavař se specializací na koupelny, bytová jádra a kompletní rekonstrukce bytů. Odborné vzdělání a přes 20 let praxe, vlastní firma 10 let (rekonstrukce více než 200 koupelen a 30 bytů, také celé rodinné domy).