Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Výroba: - ocelová schodiště - betonová schodiště. Osazení: - dřevo - keramický obklad - dlažba - sklo. Výroba a montáž: - zábradlí ocelová - zábradlí ocelová s dřevěnými madly - ocelová zábradlí se skleněnou výplní - celodřevěná zábradlí - ploty - zimní zahrady - skleníky - mříže.

Stavební firma. Komletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby. Rekonstrukce a modernizace: -budovy. Rekonstrukce: -historické památky.

Stavební činnost: - regenerace a zateplování budov - stavby na klíč.

Služby: - stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy a rekonstrukcemi (staveb a bytů) - montáž rozvodů vody, topení, plynu, elektriky - bourací práce - zednické a obkladačské práce - úklidové práce.

Naše stavební společnost provádí veškeré stavební práce tj. výstavba rodinných domů, dřevostaveb, rekonstrukce domů a bytů. Klademe důraz na kvalitu a pořádek na pracovišti. Provádíme exkluzivní úpravy interiérů tj. nadstandartní obklady a dlažby, benátské štuky, sádrové omítky, sádrokartony. Veškeré zednické, instalatérské, elektrikářské, ...

Fasády bez lešení: -opravy, nátěry, mytí. Opravy: -římsy. Klempířské práce. Zábrany proti holubům. Střechy - výstavba, rekonstrukce a opravy. Člen cechu klempířů, pokrývačů a tesařů.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...

Služby: - stavební činnost - izolační materiály a výrobky - stavební činnost - elektrická instalace - stavební činnost - technické zařízení budov.

Fasády: - komplexní zajištění rekonstrukcí panelových domů - sanace betonových konstrukcí - zateplování stavebních objektů - fasády. Zateplovací systém: - zateplovací systém TexColor B1 - kvalitativní třída A dle CZB - zateplovací systém TexColor A2 - kvalitativní třída A dle CZB -zateplovací systém montovaný. Fasádní ...

Výstavba rodinných domů na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce bytů a rodinných domů, přestavby bytových jader, zateplování a opravy fasád a střech.

Služby, práce: - veškeré zednické práce - obklady, dlažby - omítky - strojní omítky - štuky malba - betonové potěry, lité betony - samonivelační stěrky podlah - zateplení fasád, polystyren, minerální vata - kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytového jádra - stavba domů - možnost zajištění plastových oken a dveří a další.

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...

Projektové a stavební práce při obnově historických staveb a památek. Práce projektové, průzkumy, stavebně technické posudky. Stavební činost - opravy historických krovů, konstrukcí, statika budov, fasády a pod.

Provádění bouracích, zednických, štukatérských či malířských prací. Nabídka mytí oken či rekonstrukcí bytů, rodinných domů a chalup.

Provádění veškerých stavebních prací vlastními nebo zprostředkovanými kapacitami. Provádění průmyslových staveb. Provádění bytových a občanských staveb.

Služby: - demoliční práce - bytová výstavba.

Firma REASTAV Praha, s. r. o. byla založena v roce 2007 jako společnost s ručením omezeným. Od svého počátku se společnost zabývá především pokládkou obkladů a dlažeb, včetně pokládky velkoformátových obkladů a dlažeb, v interiéru a exteriéru. Mezi významné činnosti společnosti patří rekonstrukce a výstavba obytných i komerčních objektů a ...

Montáž sádrokartonových systémů, zateplování fasád a půdních prostorů, montáž plovoucích podlah a jejich rekonstrukce, provádění malířských prací.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů a interiérů - zednické práce včetně komínů a fasád - pokrývačské práce - klempířské práce včetně nátěrů, klempířských prvků, žlabů a svodů.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - nátěry a opravy fasád - průmyslové podlahy - projektování průmyslových a občanských staveb - průmyslová a bytová výstavba na klíč - průmyslové demoliční práce - rekonstrukce budov, bytů, historických budov, občanské a bytové výstavby - sanace fasád - zateplování fasád včetně ...