Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Provádíme klasické instalatérské a topenářské práce. Naše instalatérské práce zahrnují veškeré práce z oboru kanalizace, voda, topení a plyn.Provádíme drobné opravy, tak i celé rekonstrukce.

Provádíme: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - stavební práce - kácení stromů. Práce: - obklady, dlažby - zednické - sádrokartonářské - malířské - podlahářské

Naše služby: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební firma. Práce: - elektroinstalační, elektromontážní - stavební - zemní (výkopy, základy, hrubé stavby, rodinné domy) - rekonstrukce a opravy bytových a nebytových prostor - zateplování budov - instalaterské a topenářské práce - odvoz odpadu.

Od roku 1999 Vám nabízíme naše služby v oblasti stavebnictví, lešení a autodopravy. Nabízíme komplexní řešení Vašich požadavků. Vyzkoušejte nás a přesvěčte se o naší kvalitě.

Specialista na stavební rekonstrukce. Lukostav poskytuje širokou nabídku stavebních prací. Hlavním zaměřením jsou rekonstrukce bytů a domů. Na Lukostav se můžete obrátit i s požadavky na vymalování pokoje, výměnu radiátorů, rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Postavíme sádrokartonové podhledy a stěny, položíme podlahy, nebo obložíme zdi. ...

Prodej, montáž, práce: - střešní krytina(Bramac, Velux, Lindab) - klempířský výrobek - hromosvod včetně revize. Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - stavební

Stavební firma: -provádění staveb -bytové a rodinné domy -občanská výstavba -stavby na klíč.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Výstavba rodinných domů, projektování staveb, technický dozor investora. Opravy, nátěry a zateplování fasád.

Provádíme: - rekonstrukce domů a bytů - prodej a odbornou pokládku

Prodej a pokládka: -obklady a dlažba -rekonstrukce objektů -štukové omítky -zateplení fasád -zámková dlažba -kamenné podezdívky-ploty.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Provádíme: - zemní práce - geodetická činnost - rekonstruke, realizace staveb.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

Stavební firma. Práce: - rekonstrukce bytových jader a interierů - půdní vestavby - rekonstrukce rodinných domů - opravy fasád - zateplování fasád.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Projektování v pozemním stavitelství. Občanské stavby. Pozemní stavby: -realizace. Průmyslové stavby. Demolice. Inženýring v pozemním stavitelství. Rekonstrukce: -budovy -byty.

Zaměření na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, bytů s dodávkou všech stavebních prací na klíč.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Demolice. Inženýrské stavby.