Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
Chystáte se stavět nový dům nebo chcete vdechnou novotu do toho starého? Potom je pro vás tím správným řešením firma Machala stavby. Provádíme stavby rodinných domů i jejich rekonstrukce. Zakládáme si na odbornosti a kvalitě provedených prací za rozumnou cenu a v přiměřeném krátkém termínu výstavby. Našim cílem je kvalitně odvedená práce.
Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - financování rekonstrukcí.

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Nabízíme provádění kompletních hrubých staveb, monolitických konstrukcí, zděných nosných a dělících konstrukcí, základových desek pod dřevostavby, rekonstrukcí malých objektů, dodávky a montáž okenních prvků, zateplování fasád, dále nabízíme služby v programu zelená úsporám, zprostředkovatelské a obchodní služby.

Stavebí činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce.

Developerská a stavební společnost. - výstavba a prodej nových bytů a domů Veškeré druhy stavebních prací a řemesel. Stavby na klíč včetně interiérů: - komerční objekty - průmyslové stavby - rekonstrukce - obytné komplexy - rodinné domky. Autodoprava. Půjčování malé mechanizace. Zprostředkování hypotéčních úvěrů. Poradenská ...

Stavební firma nabízí kompletní rekonstrukce bytů.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zateplování starších rodinných domů - realizace průmyslových staveb - rekonstrukce výrobních a skladovacích objektů - výstavba nových ocelových hal. Odborné znalecké posudky nemovitostí.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

- rekonstrukce domů - správa, údržba, úpravy a opravy chat a chalup - ohlídání a úklid - rozpočet stavebních prací - dodávka materiálu - záruční doba 60 měsíců.

Provádíme: - realizace staveb na klíč. - rekonstrukce staveb a zateplování panelových domů.

Společnost Polabské stavby s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí, působící svou činností po celé České Republice. Firma byla založena v roce 2006, a do roku 2011 jsme úspěšně zrealizovali celou řadu staveb. Přicházíme na trh s komplexní nabídkou realizace projektů, staveb, stavebních úprav a veškerých s tím souvisejících prací. Hlavní ...

Stavebně montážní činnost: - zavěšené minerální a kovové podhledy DONN, AMF*, THERMATEX, ROCKFON, LINDNER, ARMSTRONG, OWA*, FEAL - sádrokartonové stavební systémy KNAUF, RIGIPS, LAFARGE.

provádíme zednické a stavební práce, specializace na rekonstrukce RD, bytů.Dále provádíme fasády, dlažby a obklady, ploty a oplocení a drobné zednické práce

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.