Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
Chystáte se stavět nový dům nebo chcete vdechnou novotu do toho starého? Potom je pro vás tím správným řešením firma Machala stavby. Provádíme stavby rodinných domů i jejich rekonstrukce. Zakládáme si na odbornosti a kvalitě provedených prací za rozumnou cenu a v přiměřeném krátkém termínu výstavby. Našim cílem je kvalitně odvedená práce.
Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Stavební firma: -stavby komplexní -odtraňování staveb -rekonstrukce.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Zabýváme se stavebními pracemi všeho druhu. Specializujeme se na výstavby RD na klíč, rekonstrukce bytových i nebytových prostor všeho druhu. Na prvním místě je pro nás spokojenost zákazníka a klademe důraz na individuální přístup k němu.

Stavební práce: - regenerace panelových domů - zateplování fasád - ploché střechy - sanace lodžií a balkonů. Provozovna: Drtinova 326/13 150 00 Praha 5 257322722

Stavební firma. Stavební práce: -údržba a oprava staveb -ostatní stavební práce -demolice staveb. Projekční činnost. Další provozovny: Erbenova 134,25601 Benešov J.Horáka 1696/1,25601 Benešov.

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.

Stavební práce: -rekonstrukce -udržovací práce -demolice.

Foukané izolace CLIMATIZER PLUS. Montáže sádrokartonových konstrukcí. Zateplování obvodových plášťů budov. Půdní vestavby.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.

Práce: -kompletní rekontrukce RD a bytů -stavební a zednické práce -sádrokartonářské práce -ploty -malování -zámková dlažba.

Stavební firma: - stavby na klíč - půdní vestavby - zateplování objektů - fasády - vodohospodářské stavby.

Stavební firma: - rekonstrukce - novostavby.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce budov.

Jsme specialisté na : - zateplování - zateplení fasád - tepelné izolace - zateplovací práce vůbec - sanaci obvodového pláště včetně balkonů, teras a lodžií - povrchové úpravy stěn a podlah interiérů (speciální stěrkové dekorativní techniky - PANDOMO)

Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - stavby na klíč - půdní vestavby. Projekty rodinných domů. Demolice, zemní práce, terénní, zahradnické práce.

Výstavba rodinných a bytových domů, průmyslových objektů, včetně zateplování, asanačních prací. Specializujeme se na nízkoenergetické stavby, použití materiálu izoblok systému morfico, provádíme i dřevostavby, projektování a projektovou dokumentaci.

Tesařské práce Truhlářské práce Zateplování (budovy) Zemní práce Obkladačské a dlaždičské práce - - stavební firmarealizace, výstavby a rekonstrukce - stavby

Dodávka - sypké materiály Zakládání firem Zemní a výkopové práce Pozemní komunikace Rekonstrukce - bytová výstavba - rodinné a bytové domy

Stavební firma: -komplexní práce -průmyslové stavby -údržba -novostavby -rekonstrukce. Zemní práce. Doprava: -nákladní AVIA,DAF*,Š1203 dodávka -kontejnerová. Ekologicky nezávadné nátěrové systémy. Modernizace.