Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
Chystáte se stavět nový dům nebo chcete vdechnou novotu do toho starého? Potom je pro vás tím správným řešením firma Machala stavby. Provádíme stavby rodinných domů i jejich rekonstrukce. Zakládáme si na odbornosti a kvalitě provedených prací za rozumnou cenu a v přiměřeném krátkém termínu výstavby. Našim cílem je kvalitně odvedená práce.
Machala stavby - novostavby, rekonstrukce
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
Stavební a obchodní společnost. Stavební firma. Práce: - veškeré stavební - zednické - tesařské - obkladačské: - pokládka žulové dlažby - zámková dlažba. Výstavba, stavba: - novostavby - bytová výstavba - občanská výstavba - stavby pro výrobu a služby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty, bytová jádra.

Činnost: -výstavba rodinných domů, -rekonstrukce budov, -rekonstrukce bytů a bytového jádra, -nátěry fasád i zateplených, -malby - panelové domy, školy, průmyslové objekty, -lakýrnické práce-nátěry ocelových konstrukcí, plotů, vrat, zábradlí atd. -lepení obkladů a dlažby, -pokládka zámkové dlažby, -stavba plotů z betonových ...

Zateplování - budovy Kompletní stavební činnost, výstavba - rodinné domy

Ekonomické poradenství Půjčky - úvěry - hypotéky Zateplování budov Stavební dozor Stavební projekce Výstavba a rekonstrukce - budovy

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Stavební práce. Jsme stavební firma. Nabízíme kompletní stavební práce. Zakázky velkých, ale i drobných rozsahů. Jsme specialisté v oboru rekonstrukcí na klíč (byty, jádra, domy); dále v oblasti sádrokartonu, zednických prací, podlah a dveří.

Stavba RD na klíč.stavba lešení HAKI vč. pronájmu, strojní omítky, zateplování budov

Práce: - zednické - malířské - obkladačské. Rekonstrukce a oprava: - fasáda - rodinný dům - bytové jádro - koupelna - dlažba(pokládka) - podlaha - malování - hrubá stavba - plovoucí podlaha - betonování - omítky, štuky - obklady - zateplení

Rekonstrukce bytovych jader.

Práce: -stavební -rekonstrukce staveb.

činnost: - kompletní dodávky staveb - půdní vestavby - rekonstrukce objektů - novostavby - fasády - instalatérské práce - prodej koupelnových zařízení.

Činnost: Stavební práce - stavby na klíč, hrubé stavby - rekonstrukce, adaptace a údržba staveb - fasády a omítky - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zateplení objektů - sádrokartonové vestavby a příčky - zámková dlažba - pokrývačské a klempířské práce Natěračské a malířské práce antikorozní nátěry a nástřiky ocelových ...

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Nabízí: - lehká prefabrikace - tepelné a hlukové izolace - akustika sálů a kin - podhledy, příčky, zdvojené podlahy - zateplovací fasádní pláště - provětrávané fasádní pláště - chladící a mrazící boxy - rekonstrukce a realizace půdních bytů - rekonstrukce budov.

Provádí: -stavební práce -novostavby -rekonstrukce -zemní práce DH 112.

Stavební firma: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - stavební projekce.

Jsme specialisté na : - zateplování - zateplení fasád - tepelné izolace - zateplovací práce vůbec - sanaci obvodového pláště včetně balkonů, teras a lodžií - povrchové úpravy stěn a podlah interiérů (speciální stěrkové dekorativní techniky - PANDOMO)

Prodej: -hutní a spojovací materiál -rybářství -28.října 421..........327542229. Prodej: -stavební materiál -nábytek -koberce -potraviny -drogerie -koltle -kamna: -Jungmannova:......327542276. Obchodní,výrobní a stavební podnik zajišťuje prodej hutního materiálu v sortimentu: -ocelové trubky černé a pozinkované ve všech ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Montáž: - sádrokarton - sádrokartonové úpravy všeho druhu -rekonstrukce bytových jader - odvětrané plastové fasády VINYL SIDING - dodáme a namontujeme střešní okna - minerální podhled - tepelná izolace chladírny a mrazírny - zvuková izolace.¨ od 30.01.2014 do 31.12.2020