Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
František Uhlíř se zaměřuje na stavební práce, zděná jádra, rekonstrukci bytových jader a dalších objektů, zateplení fasád a na dřevostavby.

Michael Pavlidis se zaměřuje na zednické, obkladačské, stavební práce a rekonstrukce bytových jader.

Pavel Jambor se zaměřuje na stavební, malířské a zednické práce, rekonstrukce, stavbu sádrokártonů a výstavby domů na klíč.

Roman Rosecký se zaměřuje na zednické práce, opravy bytových jader, sádrokartony, zateplení a obklady.

Martin Laštůvka provozuje stavební firmu se zaměřením na stavby a rekonstrukce domů, obkladačské a sádrokartonářské práce a zateplení fasád.

Zajišťuje, provádí: -stavby -výkopové a zemní práce -odvoz suti, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -převoz stavebního materiálu -projektová dokumentace, rozpočet.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Nabídka projektové práce. -projektová činnost ve výstavbě -územní plánování a urbanismus -zelená úsporám

Stavby, práce: -průmyslové a inženýrské stavitelství -občanské budovy -budovy pro bydlení -rekonstrukce památkově chráněných objektů -nízko energetické domy

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

realizace staveb, odstraňování staveb, inženýrská činnost, rozpočty a kalkulace, zprostředkování, obchod, doprava, zemní práce, odvodňování, pilotáže, drcení stav.odpadu

Stavební firma -bytové a nebytové interiéry -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady a dlažby -zateplení fasád -rekonstrukce střešních plášťů a bytových jader. - pokládání obkladů a dlažeb.

Práce: -zateplování budov. -revitalizace, opravy panelových domů. Půjčovna, pronájem: -trubkové lešení.

Činnost: - stavební práce - zemní práce - úpravy pozemků - geodetické práce.

Stavební činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce rodinných domků -renovace -opravy a údržba -zateplování.

Dodávka a montáž: -výroba krovů včetně montáže -výroba pohledových krovů včetně nátěrů -klempířské práce -pokrývačské práce -kompletní dodávky staveb -zateplování staveb -rekonstrukce staveb -půdní vestavby.

Služby: -stavební práce celků na klíč -rekonstrukce, opravy -inženýrské sítě -zateplování rodinné domy -barvení fasád, dodávka barev -doprava sklápěcí vozy. -zemní práce. Činnost: -reklamní -propagační.

Rekonstrukce a modernizace objektů. Zateplování. Stavby na klíč. Prodej a pronájem lešení HAKI. Nátěry fasád. Nákup a prodej dřeva. Pěstitelské pálení ovoce.

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Prodej přírodního a umělého kamene, štěrku a písku. Provozna: Karlov 1119; 594 01 Velké Meziříčí

Stavební firma. Realizace, výstavba: - občanské stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonstrukce inženýrských sítí. Demoliční práce, demolice.

Společnost AKVAMONT, spol. s r.o. se zaměřuje na dodávky a montáže plastového potrubí, instalace a rekonstrukce elektroinstalace, rekonstrukce bytových jader a dodávku a montáž solárních zařízení.

Výroba: -stavební firma -stavba rodinných domů -stavba průmyslových objektů.