Raiz stavby s.r.o.
Kateřina Klemerová

Dejte staršímu bytu nádech novoty pomocí rekonstrukce nebo revitalizace. Odborníci mohou v rámci úprav provést demontáž starého vybavení, rekonstrukci bytového jádra, výměny oken a interiérových dveří, výměnu elektro rozvodů, malbu zdí i pokládku podlah.

Vasyl Ursta
Stavební práce Vasyl Ursta je spolehlivá firma, která Vám dokáže postavit dům na klíč, zrekonstruovat dům, byt nebo koupelnu. Provádí zhotovení omítek, štuků, sádrové stěrky, zateplení fasád, instalatérské práce a další služby. Společnost má dlouholeté zkušenosti a profesionální tým. Sídlo firmy se nachází v Železném Brodě, okres Jablonec nad ...
Vasyl Ursta
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Společnost STATICS plus s.r.o. se specializuje na řešení problematiky statických poruch staveb. Máme dlouholeté zkušenosti, kvalifikovaný tým a moderní technologie. Nabízíme vám komplexní služby od diagnostiky, přes návrh, až po realizaci oprav a stabilizace vašich staveb.
STATICS plus s.r.o. - řešení statických poruch
Nákladní doprava Opravy vozidel a stavebních strojů Pozemní stavby Zemní a jeřábnické práce Půjčovna Bazar

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Práce: -stavební -nátěry, opravy fasád -pokrývačské -zateplování staveb -dlažby, obklady. Aktuální kontakt nedohledán.

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Provádíme veškeré stavební práce se zaměřením na malé, střední i velké zakázky. Stavíme rodinné domy, hrubé stavby i stavby na klíč. Provádíme rekonstrukce starších domů, zateplení obvodových a stropních částí, tepelnou izolaci.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenář - plynoinstalace - realizace a rekonstrukce koupelen - rozvody centrálního vysávání - čištění kanalizace

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Výroba: -stavební práce -rekonstrukce. Kancelář a sklad: Jihlavská 1147/6, 59101 Žďár nad Sázavou

Výroba: -hydroizolace základů a sklepů -izolace proti radonu -hydroizolace plochých střech včetně zateplení. -rekonstrukce plochých střech -hydroizolace teras, balkonů -realizace zelených střech -izolace výrobních a prodejních hal -izolace proti ropným a jiným nebezpečným látkám -izolace silážních žlabů, jímek a čističek.

Výroba, práce: - zednictví - rekonstrukce i novostavby - veškeré zednické práce - obklady a dlažby - venkovní krby - poradenská činnost.

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Stavební a montážní společnost STAVOPLAST spol. s r.o. působí na trhu od roku 1991. Stěžejní činností firmy jsou kompletní i dílčí revitalizace bytových domů. Dále se zabývá dodávkami a montážemi vodovodního a kanalizačního potrubí. Působností firmy je celé území České republiky. Naše služby: - zateplení a fasády - čištění a sanace fasád - ...

Výroba, práce: -zednické -stavební -zateplování fasád -půdní vestavba.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Zateplování fasád Projektová činnost Zemní práce Stavební činnost Výstavba RD na klíč

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce - inženýrské sítě

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebnictví a specializuje se především na zateplení fasád, dále provádí rekonstrukce, základové desky a hrubé stavby.

Stavební činnost - realizace a rekonstrukce staveb - dřevostavby - pokrývačské práce - klempířské práce - hydroizolace - zateplení.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

Společnost Systémové stavby, s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na zateplování a revitalizace staveb a střech, rekonstrukce balkónů a teras a půjčování lešení.

Služby: -v oboru stavebnictví -organizace a řízení staveb chalup na Vysočině.

Společnost KOMSTAV Profi s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se již více než 20 let zabývá výstavbou rodinných domů na klíč. Svým zákazníkům nabízíme provádění komplexních staveb a rekonstrukcí od základů až po střechu, včetně rekonstrukcí bytových jader na klíč za použití stavebního materiálu zn.Velox. Zabýváme se také zpracováním ...

Stavební a obchodní společnost: - dodávky rodinných domů na klíč - výstavba a rekonstrukce bytových domů - provádění zateplování objektů - revitalizace a výstavba průmyslových objektů - projekční činnosti - výstavba veškerých inženýrských sítí - inženýrská činnost a poradenství ve stavebnictví.

Stavebně montážní práce: - občanské, bytové, zemědělské a průmyslové výstavby - opravy a rekonstrukce historických i kulturních památek - zednické, zemní a betonářské práce - obklady, dlažby - tepelné izolace - hydroizolace - omítky - střechy.

Zabýváme se bytovou a nebytovou výstavba a také rekonstrukcemi staveb. Svým zákazníkům můžu nabídnout širokou škálu stavebních prací. Provádíme výstavbou rodinných domů na klíč, nástavby, přístavby a také přestavby a rekonstrukce . Rovněž poskytujeme služby v oblasti nebytové a průmyslové výstavby a realizujeme sádrokartonářské práce. ...