Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Stavební činnost: -obkladačství -renovace -koupelny, bytová jádra -obkladačské práce. Dodávka kompletního materiálu. Projektová dokumentace.

Služby: -čištění koberců a čalouněného nábytku -rekonstrukce koupelen.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody, tlakové zkoušky - montáž ústředního topení, klasické a podlahové - plynoinstalace (klasické v oceli, v mědi) - rekonstrukce a čištění kanalizace - rekonstrukce koupelen - solarní systémy - tepelná čerpadla - kotle na plyn kondenzační, ...

Stavba, práce, řemeslo, poradenství: -stavba nových domu a budov -provedení práce pro odstranění vlhkosti - hydroizolace rovných střech -rekonstrukce bytových jader a bytů -revitalizace panelových domů.

Interiéry na klíč. Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž - minerální podhledy, sádrokartonové příčky, stropy a půdní vestavby.

KOUPELNY Malinský. Prodej: -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty. Realizace a projekty koupelen. Sortiment značek:RAVAK, TEIKO, VAGNERPLAST, SANTECH, ROLTECHNIK, RONAL, RAKO, JIKA, LAUFEN, NOVASERVIS.

Provádíme kvalitně a rychle rekonstrukce bytů, bytového jádra, či koupelny za přijatelné ceny v Praze a okolí. Zdarma nabídky a dispoziční návrhy rekonstrukce bytového jádra. Katalog realizovaných přestaveb bytových jader s dispozičními návrhy naleznete na našich stránkách. Služby: - rekonstrukce bytu - modernizace koupelny - ...

Nabídka veškerých stavebních a zednických prací, hrubé stavby, rekonstrukce, jak bytových jader, tak i drobné i celkové rekonstrukce.Omítky, fasády atd.... A nejen to. Provádíme veškeré obkladačské práce, jak venkovní i vnitřní, tzn. obklady koupelen a kuchyní, chodeb, zámkové, betonové, kamenné dlažby...atd. Zaměřujeme se i na lepení šikmých ...

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace: -rodinné domy, domky -průmyslové stavby, haly -ocelové konstrukce. Komplexní stavební práce na klíč.

Rekonstrukce na klíč i dílčí práce. Stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad. Dále zajistíme rozvod vody a topení, realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb. Položíme dlažbu v interiéru i venkovní dlažbu, obklady do kuchyně i koupelny, provedeme terénní ...

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

HAPE Stavební firma, stavby: - rekonstrukce - interiery - stavební práce - sádrokartony - terasy - rekonstrukce bytových jader, koupelen a sociálních zařízení - opravy rodinných domů včetně fasád a zateplení - elektrikářské, instalatérské a klempířské práce.

Zednictví, stavební práce. Zednické práce, rekonstrukce: -koupelna, koupelny, koupelen, obklady -bytová jádra.

Prodej: - surové dříví - stavební řezivo - palivové dříví - značková stavební chemie. Servis, pneuservis: - nákladních automobilů - diagnostika vozů MAN - rekonstrukce interiérů. Výroba: - kuchyně. Autodoprava: -dřevo, štěrk -mezinárodní kamionová Prodej, realizace: -koupelny, koupelnové zařízení a nábytek.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

Práce: - elektroinstalační, revize elektro - vodoinstalatérské - topenářské - zednická práce - sádrokartonářské - obkladačské - plynařské, revize plynu - vložkování komínů včetně revize - koupelny na klíč - kompletní solární systém.

Renovace, rekonstrukce: - bytové jádra - interiéry - koupelny - malby, omítky, nátěry, nástřiky - obklady -ABITIBI panely.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace na klíč: -rodinné domy -stavby průmyslových i veřejných objektů. Rekonstrukce: -bytové i nebytové prostory -koupelny, bytová jádra -půdní vestavby, nástavby. Další činnost: -asanace, sanace -stropní konstrukce odlehčené (místo stropů dřevěných) - vhodné pro domy po ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Dodávka, rekonstrukce, úpravy, montáže: -interiéry. Práce: -zednické: -rekonstrukce koupelen a bytových jader -obkladačské, obklady a dlažby -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Stavební práce. Zateplování: - bytové a rodinné domy. Rekonstrukce: - domy - interiéry - bytová jádra - koupelny.

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.