Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

Koupelny, interiéry. -pokládka podlah - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadů -topenářské práce -malířské a natěračské práce aj.

Stavební práce, stavebnictví, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, rodinný dům, a bytových jader na klíč, bytová jádra, obkladačské a kamenické práce či montáže fasádních systémů, fasády.

Vodoinstalační práce: -obkladačské práce -instalatér -plynové kotle -montáž rozvodů vody, topení, plynu -podlahového vytápění -rekonstrukce koupelen.

Provádíme stavby rodinných domů, sanujeme a izolujeme stavby, zateplujeme fasády. Renovujeme koupelny, pokládáme obklady a dlažby v interiérech i exteriérech.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a dřevostaveb na klíč. Stavební firma: - rekonstrukce na klíč i dílčí práce - stavební a zednické práce, opravy a rekonstrukce Vašich domů, bytů i zahrad - realizace kazetových podhledů příček, předstěn, rekonstrukce bytového jádra i půdních vestaveb Položíme dlažbu v interiéru i venkovní ...

Stavební činnost, stavebnictví, stavební práce: -zednické práce, zedník -stavby, výstavba domů, domy na klíč -půdní vestavby -zateplování fasád -hydroizolace - balkóny, terasy -sádrokartony -bytová jádra - přestavba, rekonstrukce -vodoinstalace. Oprava: -železobetonové konstrukce.

Práce, realizace: -zednické -rekonstrukce -zateplování, zateplení fasád -sádrokartony -výstavba rodinný dům -renovace byt. jader -obkladačské, obklady, dlažby, různé stavební opravy. Zajistíme: -vodo, topo, elektro -klempířské -tesařské.

Nabízíme kompletní stavební činnost, malířské, natěračské, tapetářské práce, sádrokartonové systémy, lité podlahy, zateplovací systémy, obklady, dlažby, rekonstrukce domů i bytů pro Jihomoravský kraj, Brno, Znojmo, Jihlava, Třebíč a okolí. Prodej bytových tapet a malířských barev ve Znojmě.

Práce: -stavební -rekonstrukce -výstavba rodinné domy, byty -rekonstrukce bytové jádro, koupelna.

Veškeré zednické a obkladačské práce. Zedník, obkladač. Stavební práce. Rekonstrukce, modernizace koupelny, koupelen. Obkládání, dláždění.

Firma Oldřich Král provádí veškeré zednické a stavební práce. Realizujeme rekonstrukce bytů, bytových jader, sádrokartonářské, obkladačské a malířské práce, pokládku zámkové dlažby, výstavbu plotů a máme zkušenosti i se stavbou venkovních teras. Sídlíme ve Višňové, okres Znojmo. Naše činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytů - ...

Provádíme kompletní stavební činnost. Zateplujeme rodinné domy a byty. Renovujeme střechy a zajistíme kompletní pokrývačské a tesařské práce. Rekonstruujeme bytová jádra.