Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Vodoinstalatérské a topenářské práce - realizace koupelen Montáž a prodej centrálních vysavačů.

Stavební práce: -obklady -dlažby. INTERIÉRY: -koupelny -sprchové kouty -vany -umyvadla -odkládací prostory -zrcadla -ostatní -WC -kuchyně -chodby -balkóny -sádrokartony.

Stavební firma: - stavba domů na klíč - rekonstrukce domu - zateplení domu - rekonstrukce byt. jádra - rekonstrukce koupelny - pronálmy bytů - půjčovna lešení.

Nabízíme kompletní dodávky staveb: -koupelny -novostavby -rekonstrukce -bytová jádra -půdní vestavby -obklady a dlažby -kovovýroba -dodávky plastových oken -zemní práce -elektroinstalace Vyhotovení cenové kalkulace zdarma.

Realizace staveb: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce a stavební úpravy interiérů -renovace a modernizace bytů a bytových jader -zateplování fasád a objektů -nástavby a vestavby domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů -výstavba a rekonstrukce zemědělských objektů -stavba komunikací a mostů -sádrokartonářské ...

Termoizolační fasádní nátěry - zelená úsporám Terénní úpravy Výstavba - bytová jádra - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce Prodej - sanitární technika - koupelnový materiál - vany, sprchy, ... od 06.05.2021 do 31.12.2050