Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Práce: -elektroinstalační -přestavby interiérů -přestavby koupelen a wc

Rekonstrukce: - domy - byty - koupelny Práce: - elektroinstalace - vodoinstalace

Provádíme komplexní rekonstrukce koupelen a přestavby bytů v okolí Teplic a Ústí nad Labem. Nabízíme i široké služby hodinového manžela za velmi rozumné ceny.

Služby pro dům, byt a zahradu, se zaměřením na stavební, truhlářskou a zahradnickou činnost.

Rekonstrukce koupelen, bytových jader, sádrokartóny, obklady a dlažby, zateplení fasád a domů, výstavba RD, rekonstrukce domů, veškeré zednické práce, elektroinstalace, vodoinstalace, tesařské práce.

Naše služby: - rekonstrukce bytových jader - fasádní a zateplovací systémy - provádění dřevěných schodišť - truhlářská výroba. - rekonstrukce střech - provádění izolací proti vodě.

Stavební činnost - stavby a jejich změny - rekonstrukce bytů, výstavba rd - nízkoenergetické rodinné domy - bytová jádra - fasády, zateplení - dlažby, zádlažby, gabiony

Provádíme: - veškeré zednické a stavební práce. (obklady, dlažby, sádrokartonové konstrukce, půdní vestavby, pokládky plovoucích podlah, rekonstrukce koupelen, bytových jader, rekonstrukce domů a bytů)