Výstavba vodovodů, čistíren odpadních vod, vodojemů a dalších vodohospodářských staveb je realizována za účelem zvýšení kvality vody a její dodávky. Kromě těchto staveb je možné zajistit výstavbu a úpravu vodních děl a toků, což znamená rybníků a hrází.

Stavební činnost. - stavební firma, stavební práce - občanské stavby: - hotely, penziony, restaurace, sportoviště, prodejny, bytové domy, rodinné domy, garáže - průmyslové stavby: - haly, administrativní budovy, odstavné plochy a parkoviště, výrobní haly, sklady - zemědělské stavby: - kravíny, prasečáky, stáje, silážní žlaby, ...

Stavební firma. Pozemní staveitelství. Výstavba: - vodohospodářské stavby - silniční a železniční sítě - inženýrské stavby a sanace - podzemní stavby. Sídlo firmy v Brně.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2000, 14001:2004, 18000:1999. Dodávky investičních celků čistíren odpadních vod a úpraven vody: -generální dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, intenzifikace a rozšíření staveb, opravy technologických zařízení -kompletní realizace technologických částí staveb -dodávky technologických ...

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Činnost, projekce: - projektová - poradenská - inženýrská v investiční výstavbě - kompletní služby v oblasti inženýrských a vodohospodářských staveb. Práce, stavby: - kanalizační sítě, vodovody, odbahnění, potrubní systémy, úprava terénu - výstavba na klíč - výstavba občanských a bytových staveb - výstavba městské infrastruktury ...

Projekční práce v oblasti vodohospodářských staveb. Inženýrské služby, poradenské, konzultační a další služby ve vodním hospodářství.

Servis, opravy, revize a repase: - technologické zařízení - vodárenských zařízení - testování, měření, analýzy a kontroly. Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební práce: - rodinné domy - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby.

Projekce a dodávky vodohospodářských staveb. Inženýrské služby.

Technologická firma. Dodávka: - čistírny odpadních vod, ČOV - úpravny vody - čerpací stanice - energetické využití kalového plynu - malé vodní elektrárny.

Stavební firma. Práce: - stavební Provozovna: - Pulečný 107, tel.:483 388 200

Návrh, projekce, výroba, montáž, oprava, servis: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - čerpací stanice - armaturní komory, vodojemy Výroba: - konstrukce strojů pro vodohospodářské účely. - svařování nerez trubek - řezání vodním paprskem.

Stavby: -vodohospodářské -vodojemy, vodovody, kanalizace, ČOV -jezy, úpravy vodních toků, kamenné dlažby -odbahňování rybníků, nádrží, revitalizace vodních toků -protipovodňová opatření -čerpací stanice -beranění a vytahování stětových stěn -beranění ocelových profilů, dřevěných pilot -protlaky do průměru 1200 mm -demolice ...

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby. Stavby, rekonstrukce: - vodohospodářské stavby - liniové stavby - vodovody, plynovody, kanalizace, telefonní a elektro kabeláže - výrobní a administrativní objekty - chodníky a parkoviště - čističky, žumpy, mosty a meliorace.

Vodohospodářské stavby: - novostavby vodovodů, kanalizací - odstranění havárií vodovodů, kanalizací - tlakové zkoušky vodovodů, kanalizací - proplachy a dezinfekce. Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce domů a bytů.

Služby: -zastoupení firmy BAUER GmbH, VOITSBERG AUSTRIA pro ČR a SR. Služby: -projektová činnost ve výstavbě včetně realizace staveb.

Opravy vodojemů, vodojemy. revize a opravy stávajících věžových vodojemů. Vodárenský objekt pro akumulaci vody. Speciální výškové práce. Oblast Morava, Čechy, Slovensko.

- čerpací stanice včetně vystrojení - úpravny pitné vody - jímací zařízení - objekty na vodovodní síti - objekty na stokové síti - rekonstrukce vodohospodářských děl - údržba vodních toků - drobné vodohospodářské stavby

Divize 3 METROSTAV a.s. je stavební společnost univerzálního zaměření, jejíž aktivity je možné sledovat na celém území naší republiky, na Slovensku i v zahraničí..

Metrostav a.s. je universální stavební společnost zajišťující řízení a realizaci náročných stavebních děl.. .

Sídlo společnosti. Výstavba: -vodohospodářské stavby. -zemní práce. -kanalizační stoky. -ražba kolektorů. -kořenové čistírny odpadních vod. -rekonstrukce, odbahnňování rybníků.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Stavební činnost: - hospodářské stavby, vodovody, kanalizace - pozemní stavitelství - vysoušení zdiva - sanace.