Zakládání průmyslových, bytových, dopravních či vodohospodářských staveb se neobejde bez zajištění vhodné stavební jámy, podzemních děl a případného podchycení stávajícího objektu, který bude odstraněn. Zakládání staveb pomocí profesionální techniky.

MAREK SOJKA - SOJSTR s.r.o. - zemní práce, autodoprava
Hledáte ve Středočeském kraji firmu, která se specializuje na zemní práce a autodopravu? Potom nám dovolte nabídnout vám služby společnosti MAREK SOJKA - SOJSTR s.r.o. Jak již bylo zmíněno provádíme zemní práce, demolice objektů, dovoz písku, kačírků, zeminy či štěrku. Zajistíme i přistavení kontejneru. Neváhejte nás kontaktovat.
MAREK SOJKA - SOJSTR s.r.o. - zemní práce, autodoprava
Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Inženýrská činností v investiční výstavbě. Stavím kanalizace, plynovody a vodovody. Provádíme zemní práce.

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Provádění ručních i strojních výkopových prací, ruční, pozemní a strojní, výkopové práce. Zemní práce drobného i většího rozsahu, terénní úpravy, bourací práce, nakládka, zahrnování, skrývání zeminy. Výkopy pro pokládku kabelů a potrubí, výkopy inženýrských sítí–přípojek, úpravy terénů, vyhrabání bazénů, jímek, drenážních systémů, rybníků, ...

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Autodoprava, přeprava: - stroje a mechanizace. Zakládání staveb Zemní práce strojní technikou.

Stavební firma. -specializace na železobetonové. betonové, monolitické stropy.

Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Výroba, práce: -zemní práce -pozemní stavitelství.

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Stavební činnost, projekce, inženýring: -sanace staveb a sesuvů -zakládání staveb v obtížných podmínkách -statické zajištění budov -zpevnění stávajících základů -mikropiloty, kotvy, injektáže, drenážní vrty na sanaci sesuvů -podvrty pro inženýrské sítě -geodetické ...

Stavební činnost: - základové desky pro dřevostavby - základy - jímky.

Činnost: - stavební činnost - stavby na klíč - vypracování rozpočtu stavby - geologický průzkum - právní a projekční služby - zaměření stavby - stavební dozor.

Práce: -demolice -odstranění staveb -přípravné práce pro stavby -základy rodinných domů -obslužné komunikace -terénní úpravy -lesní cesty -kanalizace.

Speciální zakládání staveb: -piloty -mikropiloty -podzemní stěny -injektáže -beranění a vibrování -pažení stavebních jam -vibroflotace -odvodňování -podzemní stavby.