DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Zetrio s.r.o. je česká společnost působící na německém trhu v oblasti renovací, novostaveb bytových domů, hotelů a průmyslových objektů, v oblasti topení a chlazení, instalatérství a elektromontáže.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Firma ALL-Building, s.r.o. realizuje kanalizaci, vodovody a demolici v Třebíči.

VS Střechy se postará o kompletní, rychlou a kvalitní realizaci Vaší střechy.

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Potřebujete ekologický zlikvidovat váš vůz, hledáte použité či nové autodíly nebo servis pro váš automobil? Potom je tím pravým řešením pro vás firma Auta Bechyně. Nacházíme se v malebné obci Bežerovice, kde naše firma nabízí širokou škálu služeb pro vaše vozidlo. Provoz autovrakoviště: Naše autovrakoviště je domovem pro více než 600 vozidel, ...

Práce: - kamenické, kameník. Sekání, zlacení, barvení písma. Zhotovení a opravy pomníků. Broušení a ochranné nátěry teraca. Kompletní údržba a úprava hrobů. Poradenství. Maloobchod, prodej: - české i zahraniční náhrobní doplňky.

Klempířské, pokrývačské, zámečnické práce. Prodej: - klempířské prvky.

Společnost Bau CZ spol. s r.o. realizuje výstavbu bytů a průmyslových objektů, rekonstrukci, střešní konstrukce, vazníky, oplechování. Také zajišťují sanace a opravné práce železobetonových konstrukcí, omítky, zateplení a fasády.

EXTERIÉR: -Okna -euro okna -kastlová okna -jednoduchá okna -repliky starých oken -Vchodové dveře -Vrata -Dřevostavby -pergoly -altánky -přístřešky -chatky -zateplené chaty -Zimní zahrady INTERIÉR: -Interiérové dveře -Schody -Kuchyňské linky -Dětské pokoje -Nábytek -Komody -Koupelnový nábytek -Stoly, ...

Služby: - kovovýroba a kovoobrábění - výroba ocelové konstrukce, stojany - pálení CNC autogenem, svářečské práce, vypalování - autodoprava, výroba zábradlí

Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba, zámečnictví, zámečnické práce, montáž strojů. Provádění truhlářské práce, truhlářství.

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Řemeslné práce: -vodoinstalace, topenářství -plynové rozvody-propan butan, zemní plyn. Revize: -plynová zařízení. Dodávka, montáž, revize: -kotle-plynové, elektrické, na dřevoplyn. Oprava, servis: -plynové spotřebiče.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

Pokrývačství, klempířství, tesařství: - zpracování návrhů a doporučení vhodných materiálů - posouzení stávajícího střešního pláště - zpracování cenové kalkulace -zajištění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - střešní okna - prosklené vikýře - zateplování střech a stropů - živičné krytiny - foliové střechy - izolace staveb - ...

Zabýváme se realizací střech, nejen jejich samotnou výstavbou, ale i oplechováním klempířskými prvky a samotnou pokládkou střešní krytiny. Není pro nás žádný problém namontovat střešní okna a udělat podkrovní místnosti ze sádrokartonu a nebo jiného materiálu. Opravíme a nebo vystavíme nový komín. Pokládáme střešní krytinu pálenou, betonovou, ...

Činnost: - instalatérské a topenářské práce - solární systém, tepelné čerpadlo - stavební činnosti. Služby: - mezinárodní automobilová doprava - stěhování - vyklízení - likvidace.

Strojírenská výroba, strojírna: -obrábění kovů, kovy -výroba přírub, hřídelí, řemenic a jiných výrobků dle přání a dokumentace zákazníka -hřídele, příruby, pastorky, ozubená kola a řemenice, víka a převodové skříně -práce na klasické i CNC stroje -jednoduché zámečnické práce-svařování, ohýbání, vrtání, frézování a kompletace dílů dle ...

Společnost FLEXI s.r.o. působí jako designové koupelnové studio. Navrhujeme a realizujeme koupelny, zabýváme kompletním řešením interiérových a exteriérových dlažeb a obkladů. Součástí našich služeb je vizualizace, vizualizační návrhy. Jsme jedním z největších dovozců italských obkladů a dlažeb značek CEASAR, FAP a SICHENIE. Koupelnové ...

Stavební firma, stavby na klíč, rekonstrukce historických objektů, zahradní domky -kompletní dodávky staveb -bytové a rodinné domy -domky klasické, ekonomické -montované domy - rodinné domy, rezidence, haly, altány, loděnice, garáže (systém FORT) -penziony, restaurace, hotely -repliky historických staveb -půdní vestavby ...