DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost - výroba náhradních dílů v potravinářském průmyslu, chemickém průmyslu, zdravotnictví a lázeňství - nerezové tlakové nádoby - zámečnické práce - rozvody nerezového potrubí.

Kamenictví Petr Kalus provádí veškeré kamenické práce v interiéru a exteriéru i kompletní hřbitovní architekturu. Naše kamenictví se specializuje se na přírodní žulu, ale dle přání zákazníka jsme schopni dodávat naše produkty i z jiných materiálů. Zhotovujeme náhrobky a kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene. Hřbitovní práce: - kompletní ...

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá malířskými a natěračskými pracemi? Chcete, aby vaše byt, dům nebo nebytový prostor zářil novými barvami a vytvářel příjemnou atmosféru? Pak je pro vás správnou volbou firma Jiří Dočekal, která sídlí na adrese Pod Tratí 682, Včelná. Firma Jiří Dočekal se specializuje na výmalbu bytů, domů, ...

Kamenictví KaF s.r.o. je kamenická firma specializující se na hřbitovní architekturu - hroby a krycí desky.

Výroba, montáž: - zakázkový nábytek na míru podle projektu nebo individuálního zadání od zákazníka (kuchyně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, postele, vestavné skříně či volně stojící skříně, posuvné dveře, předsíňový nábytek, kancelářský nábytek atd.).

Výroba, rozvod: -tepelná energie. Řemeslo, práce: -vodoinstalatérství -topenářství.

LMS system s.r.o. se zabývá elektromontážními a elektroinstalačními pracemi, fotovoltaickými elektrárnami, včetně montáže hromosvodů, zabezpečovacích systémů a osvětlení.

Kamenictví. Výstavba žulových hrobů - pomníky, rámy, krycí desky. Oprava, renovace starších hrobů. Tvorba nových nápisů na pomníky a oprava původních. Výroba ze žuly: - schody - krby - parapety - grilovací desky - další žulové výrobky.

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Stavební firma OSP spol. s.r.o. provádí veškerou stavební činnost. Řeší střešní vazníky, spolupracuje s koupelnovým studiem a pořeší i domy na klíč v okrese Znojmo. Zajišťuje stavby, projekty, dodávky stavebního materiálu a betonu na celé jižní Moravě i na jiných místech ČR. Vlastní projekční kancelář a koupelnové studio kde zpracovává projekty ...

Výhradní dodavatel exkluzivních zastřešení teras, prosklených terasových přístřešků, pergol a letních zahrad pro Českou republiku a Slovensko. Již od počátku klade naše společnost WIDOMA s.r.o. veliký důraz na jedinečný charakter dodávaných produktů včetně vysokých požadavků na jejich prvotřídní kvalitu a dlouhodobou funkčnost. Ve výhradním ...

Pokládku podlah, podlahářské práce a dodávku a montáž interiérových dveří na míru zajistí ve Znojmě firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula.

Zemní a výkopové práce, výstavba komunikací a inženýrských sítí je hlavní činností firmy DS DUMA s.r.o..

Naše rodinná firma se zabývá výrobou zemědělské techniky, zařízení pro ekologické spalování biopaliv a zařízením na výrobu pelet. Pro zemědělce také vyrábíme kvalitní náhradní díly z borové oceli. V neposlední řadě prodáváme také zemědělské stroje, traktory CHERY. Peletizační linka - malé zařízení na výrobu granulí a pelet z pilin, slámy, ...

Aleš Korček se zaměřuje na zámečnictví a nástrojářství.

Miroslav Kopuletý se zaměřuje na zemědělskou výrobu, stavební a zemní práce a na přepravu nákladu a sypkých hmot.

Bc. Viktor Sedlář se zaměřuje na vodoinstalatérské práce, opravy a s tím související poradenství.

Bohumil Vávra se zaměřuje na zednictví, výkopové práce a demolice staveb.

Práce: -truhlářské, truhlářství.

Soustružení - dřevovýroba - praporové tyče Zakázková výroba - nábytek - dveře - zábradlí - schodiště

Podlahy Zbránek s.r.o. je firma působící na Severní Moravě, s poskytujeme profesionální služby pro Vaše podlahy. Zajistíme poradenství a pomoc při výběru podlahové krytiny.

Esting Group, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce.

Onix stav s.r.o. se specializuje na širokou škálu stavebních prací, včetně sádrokartonářských, podlahářských, zednických, bouracích a obkladačských prací.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.