Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební práce: -inženýring (engineering) -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, demolice, adaptace -stavby pozemní, občanské, průmyslové -rodinné domy-dodávky včetně projekce a architektonického řešení.

Práce: - podlahářské Maloobchod, prodej, montáž: - koberce - plovoucí podlahy - vinylové podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - dřevěné masivní podlahy - marmoleum - PVC.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba -kuchyně -interiéry -starožitný nábytek.

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Firma - Tesařství - Moravec Roman nabízí komplexní tesařské práce od A do Z. V rámci své činnosti se zabývá montáží krovů, střech, suchých staveb, realizací fasád, dřevostaveb a sádrokartonářských prací. Zajišťuje veškeré služby od projektové dokumentace až po realizaci střech. Působí především v Brně a okolí.

Zabývá se prodejem a pokládkou podlahových krytin. Realizuje dřevěné, korkové, vinylové, PVC, kompozitní, plovoucí podlahy a linoleum. Zajistí renovace podlah, frézování, broušení a čištění podlah.

Stefan Skorvan se zaměřuje na zednické práce, fasády, opravy, rekonstrukce rodinných domů a bytů.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Hledáte spolehlivou firmu, která se stará o zemní, bourací a přípravné práce pro vaše stavební projekty? Potřebujete kvalitní a rychlou dopravu sypkých materiálů nebo zemědělských produktů? Chcete si pořídit nová plastová okna nebo jiné stavební materiály za výhodné ceny? Pak jste na správném místě! Firma František Greguš je vaším partnerem v ...

Maloobchodem, velkoobchodem: -se střešním a stavebním materiálem.

Vladislav Peterka se zaměřuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce, provádí opravy, montáže a zateplování střech.

Provádíme veškeré stavební práce. Rodiné domy na klíč. Pokládáme základové desky, předěláváme bytová jádra, sádrokartony, zateplování budov, obklady a dlažby, zámkové dlažby, atd. Dále instalujeme garážová vrata i průmyslová. Dále jsme schopni pomoci s programem Zelená úsporám.

Společnost ELTOKO ELEKTROINSTALACE s.r.o. se zabývá komplexní činností v oboru elektroinstalace. Firma realizuje kompletní i částečné silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace, rozvody HDV, elektro revize.

Společnost StepaZem s.r.o. poskytuje stavební a výkopové práce. Nabízíme zemní práce, výkopové práce pro pozemní, dopravní a průmyslové stavby, terénní úpravy rovinných a svažitých terénů - svahování, sejmutí ornice, rozprostření ornice, inženýrské sítě (plynovody, vodovody, kanalizace). Činnost: - zemní a výkopové práce - přípravné práce pro ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

Společnost IDEAFLOOR s.r.o. realizuje podlahářské práce.

Práce, řemeslo: - podlahářské práce - pokládka koberců (zatěžových i bytových) - pokládání plovoucích podlah - montáž přechodových i obvodových lišt - opravy vyrovnávání podlah a betonu (štěrkování samonivelační stěrkou) - opravy schodišť Maloobchod, prodej: - Hranice, Teplická 1339, tel.558607382, 608732730 - ...

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Montáž, revize, práce: -elektroinstalace -převíjení elektromotory -hromosvody. Výroba: -rozvaděče. Oprava: -elektrospotřebiče, nářadí ETA, ROMO, FIKO, NAREX, MORA, ELITRON.

Firma Milan Boštík se sídlem v Chotěnově v okrese Svitavy se již od roku 1998 zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi. Moto to nabízíme také další práce, jako např. tesařství, nátěry střech, dodávky střešních oken Velux a Roto, opravy komínů a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce (plechové krytiny, živičné krytiny, ...