DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Pokud hledáte profesionální a spolehlivou firmu, která se zabývá tesařskou a truhlářskou výrobou, pak je KN PRODUKT spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. KN PRODUKT spol. s r.o. je která působí na trhu od roku 1995. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spoustu spokojených zákazníků. KN PRODUKT spol. s r.o. nabízí širokou škálu služeb, ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -malířské -natěračské.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Stavební, zemní, zednické práce, pokládka zámkové dlažby, demolice, úklidové práce, výkopy. Výkopové práce ruční i strojem.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Kompletní realizace střech: - plechové, falcované střechy - střešní vazby, izolace, plechové krytiny. Revitalizace. Klempířské práce: - oplechování komínů, atik, pultových střech, štítů, opláštění podhledů.

Společnost TOP - INSTALL Aleš Kostrůnek provádí práce v oboru vodoinstalatérství, topenářství a stavebnictví. Můžeme Vám zajistit dodávky velkého sortimentu materiálů. Zajišťujeme spolupráci s projektanty, stavebníky, elektrikáři a společně provádíme přestavby domů, bytů, koupelen i ostatních zařízení. Instalatérské práce: - ...

Izolace plochých střech, zahradních jezírek, bazénů, proti radonu a také tlakové vodě Vám zajistí společnost Izolace Daňhel, s.r.o. Pokud potřebujete provést kvalitní hydroizolaci či izolaci proti radonu, neváhejte se na nás obrátit. Naše služby zahrnují hydroizolace plochých bytových a průmyslových střech, teras a také balkónů. Foliové ...

Jan Cenek se zaměřuje na prodej wc, umyvadel, na prodej, montáž a opravy kanalizací, topení, kotlů a krbů.

Servis plynových kotlů: - pravidelné roční prohlídky - uvádění do provozu, čištění - opravy, výměny kotlů. Nonstop pohotovost. Autorizovaný servis značek Buderus, Ariston, Ferroli, Brotje, Baxi, Beretta, Thermona, Immergas, Viadrus, Karma, Destila, Viessmann, Quantum. Kontroly kotlů na tuhá paliva(Viadrus) zákon 201/2012 Sb.

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Stavební práce. Elektromontážní práce. Rekonstrukce staveb. Revitalizace budov. Zateplení budov, fasády. Izolace střech.

Nabízíme profesionální realizační činnost v oblastech, podlahových systémů. Vyrábíme dveře interiérové i venkovní, kování na dveře, obložení zárubní, schodiště, obklady schodů a zábradlí. Vyrábíme a montujeme také kuchyňské linky na míru a vestavěné skříně. Výroba, montáž, realizace: - podlahy - dveře interiérové a vchodové - zárubně - ...

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Práce: -podlahářské -lina a koberce.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Montáž všech druhů podlahových krytin, stěrkování, renovace parket, polepení schodů, pokládka dřevotřískových desek.

Společnost HZ ELEKTRO s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží elektroinstalace pro bytovou a průmyslovou výstavbu, rodinné domy a bytové jednotky. Provádíme silnoproudé a slaboproudé rozvody, hromosvody, DT/videotelefon, přípojky pro RD v Uherském Hradišti a okolí. Služby: - silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvody - opravy, revize ...

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně.