Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Hledáte spolehlivého a zkušeného řemeslníka, který vám pomůže s vašimi stavebními plány? Chcete si nechat postavit nový dům, rekonstruovat starý nebo jen vylepšit nějakou část vaší nemovitosti? Pak je pro vás ideální volbou firma Hynek Kudla, Kostice! Firma Hynek Kudla se zabývá stavební činností, zednickými pracemi a rekonstrukcemi. Nabízí ...

Zednické a sádrokartonářské práce, obklady, dlažby, rekonstrukce rodinných domů a bytů na klíč, zateplení budov, veškeré elektro a vodo topo plyn.

Hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše stavební projekty? Chcete si zrekonstruovat dům, byt nebo kancelář? Potřebujete půdní vestavbu, rozvod vody nebo topení? Nebo máte zájem o ekologické řešení odpadních vod? Pokud ano, pak je pro vás ideální volbou firma Stavební práce Miloslav Jančuk. Tato firma působí na trhu již od roku 1990 a ...

Práce: -tesařské. -pokrývačské.

Kovářství, zámečnictví, výroba bran, plotů, schodišť

Činnost: - sklenářství - truhlářství. Pilařská výroba v Jemnici, nábytek a stavební řezivo, eurookna, altány, pergoly. Sklenářské práce s hlavním zaměřením na výrobu izolačních dvojskel a trojskel.

Práce: -zednické. -rekonstrukce domů. -rekonstrukce koupelen.

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -montáž střešních oken.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Elektroinstalace, zabezpečovací systémy.

Stavební a zednické práce.

Elektroinstalační práce. Montáž, údržbu a opravy elektroinstalací. Revize - elektroinstalace - rozvodná zažízení NN a VN do 50 kV - transformátory - přenosné ruční nářadíelektromontážní činnost.

Odtahová služba. Půjčovna stavební techniky. Kontejnerová doprava. Pneuservis. Prodej náhradních dílů nových i starších. Výkopové práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Údržba a opravy elektrických zařízení. Montáž měřící a regulační techniky.

Truhlářství. Výroba -interiérové dveře -barové stoličky -postele, stolky -vrata -kuchyňký stůl -lavice a židle -kuchyňské sestavy -okna - interiérové, exteriérové dveře -obklady, obložení stěn, stropy -schodové sestavy.

Stavební činnost: - haly, střechy, fasády, ocelové konstrukce - hydroizolace - střešní pláště - generální dodávky, opláštění budov staveb. Stavební montáž: - střešní světlíky a zařízení pro odvod od kouře a tepla - RWA - hliníková okna, dveře a prosklené fasády - ocelové konstrukce - hliníkové systémy - fotovoltaické ...

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: podlahářské -laminátové podlahy -vinilové podlahy -korkové podlahy -dřevěné podlahy -marmoleum (přírodní linoleum) -pokládka parket broušení betonu obšívání koberců Montáž: renovace podlah -vybroušení starých parket Prodej: -prodej materiálu -čistící prostředky (péče o podlahu) -bytové koberce

Tesařství. Stavby: -srubové konstrukce -chata, chaty, dům, domy -kulatina s minimálním průměrem 32cm -ručně zbavena kůry a ošetřena postřikem proti dřevokaznému hmyzu a houbám.

Zabýváme se montáží, revizemi a servisem elektrických zařízení.

Opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Elektroinstalační služby.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.