DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Martin Nekovář se zaměřuje na výrobu pásových a lomených dopravníků a zámečnické práce.

Martin Stejskal se zaměřuje na vodoistalatérské a topenářské práce.

Martin Vomastek se zaměřuje na provádění stavebních prací.

Michal Plášil se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářství, tesařství a výrobu briket.

Milan Podhradský se zaměřuje na zemní a výkopové práce.

Miloslav Hurda se zaměřuje na přípravné a dokončovací stavební práce.

Miloš Petrů se zaměřuje na bourací a výkopové práce, nakládky materiálů a úpravy terénu.

Miloš Petrů se zaměřuje na výkopové a bourací práce, úpravy terénu a nakládky materiálu.

Práce: -pokládka zámkové dlažby. -výkopové. -zateplování fasád.

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - sádrokartonářské práce - stavba sauny na klíč - výroba a opravy nábytku - pokládka podlah

Firma Pavel Dehner se již od roku 1996 zabývá malířskými pracemi od roku 1996. V rámci své činnosti realizuje především povrchové úpravy stěn a fasád v podobě dekoračních stěrek a pohledových betonů. Působí v rámci celé ČR i v zahraničí. Největší devízou se pro nás stala spokojenost naších zákazníku, což zajišťuje náš tým. Samozřejmostí je ...

Stolařství. Výroba: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky

Práce: -malířské -natěračské -sádrokartonářské

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -podlahové krytiny

Stavební firma: -rekonstrukce budov. -zateplování fasád. -rekonstrukce bytových jader. -obkladačské, dlaždičské práce. -výstavba rodinných domů.

Montáž a servis klimatizací provádí firma Klima Barabáš v těchto městech: Ostrava, Frýdek-Místek, Opava, Hlučín a okolí.

Elektroinstalační práce a montáž hromosvodů.

Instalatérské práce Nabízíme. - rozvod vodoinstalace a vodoměrů - inženýrské sítě - montáž potrubí - rekonstrukce koupelen a kotelen - systém vytápění podlahového topení - domovní přípojky a montáž sporáků - solární systémy - otopná tělesa a regulátory.

Truhlářské a stolařské řemeslo. Výroba nábytku na zakázku.

Velkoobchod a maloobchod: - obklady, dlažby - spárovací a lepicí hmoty - akrylátové vany - sprchové kouty - hydromasážní vany a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové doplňky - baterie - sanitární keramika. Pobočky: - Opava, Olomoucká 32: - tel.:553612388, 777234301 - fax:553773640 - ...