Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Martin Řezníček se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu bran, branek, vrat a zábradlí.

Martin Vetchý se zaměřuje na zeměměřické práce a oceňování majetku.

Martin Vejmělek se zaměřuje na elektroinstalační práce a prodej elektroinstalačního materiálu a spotřebičů.

Mgr. Radek Mičke se zaměřuje na poradenství a služby v oblasti hydrogeologie.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Truhlářství, podlahářství Obráběčství

Miroslav Brož se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výkup a prodej palet.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Truhlářství, podlahářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Miroslav Pivoňka se zaměřuje na nákladní autodopravu s kontejnerem a hydraulickou rukou, přepravu sypkých materiálů a na zemní práce.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba ...

V okrese Plzeň- sever provádíme : elektroinstalace revize elektro- instalací hromosvody

Společnost DEPRO-STAVBY A INVESTICE s.r.o. zajišťuje realizaci domů na klíč, rekonstrukce a bourací a zemní práce.

Výroba, prodej, fasádní omítky a barvy: -akrylátové omítky (omítka, fasáda) a barvy -silikonové omítky, barvy -barevnost až 1000 odstínů na výběr -dekorační mozaiková omítka z drcených kamenů, barevných a nebarevných křemičitých písků. - prodej kamenných koberců Realizace zateplení budov, bytové domy, rodinné domy. Zateplovací ...

Stavební činnost, stavebnictví, stavební práce: -provádění staveb, stavby, stavba -bytová a občanská výstavba -projekty, projektování staveb a realizace -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace -zemní práce.

Pavel Burian se zaměřuje na provádění staveb, rekonstrukcí, zateplení a stavební dozor.

Petr Číhal se zaměřuje na stavební, zednické, instalatérské a truhlářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Firma PPBAU servis eu s.r.o. se zabývá realizací střešních konstrukcí, jako jsou ploché a šikmé střechy. Zajistíme opravu, údržbu i rekonstrukci šikmých nebo plochých střech. Zároveň provádíme montáže hydroizolace spodní stavby.

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Petr Šíša se zaměřuje na zednické a obkladačské práce a stavbu krbů.

Radek Pátek se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení,

Pokud hledáte profesionální firmu, která vám zajistí kvalitní zemní práce a terénní úpravy, pak jste na správném místě. Zemní práce Dvořák z okresu Příbram je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi, která vám nabízí širokou škálu služeb v oblasti zemních prací. Ať už potřebujete vykopat základy pro novou stavbu, připojit vodu a odpady, ...

Kompletní rozvody vody, voda, odpadů, topení. Zednické a obkladačské práce, zedník. Bytová jádra, jádro, koupelny, rekonstrukce koupelen, vany, baterie, bojlery. Kotle, kotel, radiátory.

Firma Petr Jehlář - kovovýroba se sídlem v Praze se zaměřuje na kompletní zámečnickou a kovovýrobu na zakázku . Na základě požadavku zákazníka nabízíme např. výrobu schodišť, bran, branek, zábradlí, vrat, plotů a mříží. Působíme především v Praze, popř. v celém Středočeském kraji.