DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště již více než 20 let zajišťuje zemní práce a demolice, bourací práce v ČR i okolních státech. Dalším oborem je přeprava nadměrných nákladů, strojů a přípravné práce na silnicích, dálnicích, vodohospodářských stavbách a železničních koridorech. Dodáváme stavební mechanizaci na jakoukoliv ...

Instalatérství PK INSTALACE s.r.o. poskytuje služby v oblasti vodo topo plyn pro rodinné domy i průmyslové objekty. Působíme po celé ČR. Zabýváme se montáží a rekonstrukcí kotelen, všech typů kotlů, otopných soustav, podlahového topení, solárního topení, bojlerů, krbů, tepelných čerpadel, klimatizace do domu i firmy, centrálních ...

Uhelné sklady. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pevná paliva, uhlí (hnědé, černé, koks, brikety) -štěrkopísky kopané - Božice (písek, štěrkopísek) -plynná paliva (propan - butan, lahve). Čerpací stanice LPG, motorová nafta NONSTOP: -výměna, prodej - propan - butanové lahve -prodej - balené brikety. Služby: -nákladní doprava, ...

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky okna, dveře, vrata, zábradlí, schody, mříže -plastová okna, dveře, výlohy -zimní zahrady. Montáž, dodávka: -sádrokartony -minerální podhled.

Práce: -zemní práce pro inženýrské sítě, výkopy jam, šachet, rýh, výkopy základů, terénní úpravy, zádlažby -strojem BOBCAT 328 pásové minirypadlo - 3t -stavební práce -novostavby, rekonstrukce, drobné stavby. Služby: -pronájem pásové minirypadlo BOBCAT 328, Fiat Ducato, sklápěč, 1.6t.

Výroba. Sklenářství, zasklívací práce: - výroba nábytkového skla - kompletní opracování materiálů - zhotovování dithermových skel - lepení skleněných ploch UV lampou - rámování zrcadel a obrazů. Truhlářství - malosériová výroba sedacího nábytku z masívního dřeva - lehká křesla, polokřesla, sedací soupravy a židle z BK ...

Práce, montáž: -elektromontáž -výškové práce -el.rozvody, osvětlení chodeb pohyb čidly -hromosvody -zajištění revizí -spárování komínů nátěry střech -drobné zednické práce -montáž satelitů.

Služby, projekce. -zeměměřičské, kartografické činnosti -zaměřování staveb, pozemku, inženýrské sítě -projektování vodohospodářských staveb.

Společnost amp build s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost, která se zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti průmyslových podlah. Na základě požadavků našich klientů podlahu navrhneme, upravíme podloží, odizolujeme, namontujeme ocelové dilatační spáry, zahladíme, vyleštíme a provedeme Vámi zvolenou povrchovou úpravu. ...

Cestmistrovství Třeboň. Práce: - údržba, opravy komunikací - frézování ploch a komunikací.

Cestmistrovství Dačice. Práce: - údržba komunikací.

Cestmistrovství Milevsko. Služby: - správa a údržba silnic - údržba komunikací.

Správa a údržbu silnic II. a III. tříd v majetku Jihočeského kraje.

Stavební firma THERM, spol.s r.o. realizuje: - výstavba rodinných domků - rekonstrukce, revitalizace - zateplování - střechy. Výroba a montáž: - plastová a hliníková okna, dveře - výměna oken.

Práce: -obkladačské -podlahářské -zednické

Řemeslo: - instalatér - plynař - topenář.

Truhlářství. Výroba: -okna -dveře -obklady -nábytek -interiéry. Pokládání: -plovoucí podlahy. Zajištění materiálu.

Projektování, projekce: -výstavby rodinných domů -sestavení rozpočtů staveb -zajištění dodávek materiálů

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Zajišťujeme profesionální služby malířů pokojů v Ostravě, Karviné, Orlové, Frýdku Místku a Havířově. Kromě malování pokojů nabízíme i jejich vytapetování nebo aplikaci dekorativních samolepek.