DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby, práce: -malířské a natěračské -malby interiérů -nátěry oken a dveří -lakování korků, dřevěných podlah -nátěry fasád.

Práce: -zednické -obkladačské.

Autodoprava. Zámečnické práce. Zabezpečení vstupních dveří.

Geodetické práce a služby: - zaměření pozemku - vytyčení hranic pozemku - zaměření inženýrských sítí

David Jelínek se zaměřuje na opravy v domácnosti, opravy osobních automobilů, údržbu zahrad a na laserové gravírování.

Jiří Svoboda se zaměřuje na výškové a rizikové práce pomocí horolezecké techniky, žebříků, lan, plošin a lešení.

Lukáš Krásenský se zaměřuje na hydroizolace, zateplení, střech, teras, balkónů a střech.

Firma Jiří Heřmanský se zabývá truhlářskou výrobou atypického nábytku na zakázku. V rámci naší činnosti vyrábíme interiérový i zahradní nábytek dle požadavků našich zákazníků. Současně také realizujeme montáž zárubní, dveří a doplňků značky Vltavín.  Vyrábíme např. vestavěné skříně, stoly, schodiště, kuchyňské linky, pergoly, ploty a zahradní ...

Práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - drobné opravy - kompletní realizace vody - realizace podlahového vytápění - realizace topení v bytech, domech i nebytových prostorech - rekonstrukce bytů a rodinných domů - demoliční práce.

Lesnické práce - těžba a přiblížení, výroba oplocenek, prořezávky, probírky, rizikové kácení stromů. Připrava na zalesnění. Výroba palivového dříví. Zemní práce - výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení suti. .

Instalace, montáže: - sítě proti hmyzu - stínící technika - horizontální žaluzie, textilní roletky DEN-NOC, vertikální žaluzie, venkovní žaluzie, venkovní rolety, screenové rolety, markýzy výsuvné - garážová vrata - pergoly - parapety interiér - exteriér. Zámečnická výroba z hliníku.

Práce, montáž, revize: -elektrických zařízení.

Výroba: -ozdobné prvky na fasády. Práce: -stavební. Prode: -stavebniny, stavební materiál.

Služby: -renovace eternitových střech -nátěry plechových střech, okapů a svodů.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Služby: - malíř, natěrač.

Truhlářství, výroba: - špaletová eurookna

TORVEP Topení, voda, plyn, koupelny: - montáž instalatérského a topenářského zboží - rozvody teplé a studené vody - rozvody kanalizace - rozvody topení, podlahového topení - montáž a prodej kotlů (plynové, elektrické, na tuhá paliva), boilerů, ohřívačů, vodáren, čerpadel a dalších - montáž plynových rozvodů - ...

Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace -elektromontážní, elektromontáže -elektroprojekce -revize elektrických zařízení. Výroba: -rozvaděče kusové a na zakázku. Montáže: -samoregulační topné kabely - pro vytápění podlahy a ochranu před zamrznutím potrubí a venkovních ploch -koupelnové topné rohože pro vyhřívání povrchů s ...

Martin Slezák poskytuje služby hodinového manžela, zaměřuje se na opravy v domácnosti, výměny zásuvek, montáž nábytku, zapojení elektrických zařízení a mnoho dalšího.