DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Specializujeme se na zednické práce, demoliční práce, zámkové dlažby, vnitřní obklady a dlažby, výkopové práce, betonáž + bednění, nivelace podlah atd. Provádíme novostavby i rekonstrukce staveb.

Sklenářství. Služby: -opracování skla. -vrtání, broušení skla. -vitráže. -kalená skla. -výroba izolačních dvojskel. -rámování obrazů. -paspartování obrazů. Knihařství: -šitá vazba s potiskem. -zlatotisk. -bigování pouzdra.

Skleněné ploty Praha, sprchové kouty na míru Sklenářství, sklenářské práce.

Firma Michal Notek se sídlem v okrese Praha - východ nabízí komplexní stavební práce. V rámci naší činnosti realizujeme kompletní rekonstrukce. Provádíme např. veškeré zednické, obkladačské, sádrokartonářské a malířské práce, včetně zateplení budov. Působíme v rámci celého Středočeského kraje.

Stavební firma DEMONTSTAV, s.r.o. úspěšně působí v oboru demoličních a zemních prací. Dále se zaměřujeme na realizace veškerých průmyslových staveb, výstavbu rodinných a bytových domů, výstavbu inženýrských sítí či zhotovení zpevněných ploch. Naleznete nás na adrese Zengrova 630/83, Ostrava.

Práce, montáž, servis: -elektromontážní, elektrikářské -novostavby, rekonstrukce, rodinné domy, průmyslové objekty, chaty, poruchy -elektroinstalace ve firmách a výrobních prostorech Opravy, montáže: -domácí telefony, videotelefony -vytápění, podlahové topení, vyhřívání okapů, chodníků -zajištění revizní prace -sálavé panely, ...

Práce, montáž: -vody, topení a plynu -kompletní rychlé dodávky -rozvody plynu -ústřední topení (podlahové, radiátory, plast, měď, železo) -kotel, kotle dle výběru zákazníka. Služby: -zařídíme revizní zprávy -projektové dokumentace -servis.

Výroba: -kuchyńské linky včetně renovace -oprava starých kuchyňských linek -nábytek na zakázku -vestavné skříně Zajistíme návrh a výrobu od jednoduchých, funkčních modelů až po složitější sestavy, včetně vybavení restaurací a hotelů.

Ateliér a vzorkovna materiálů. Oborový specialista v použití přírodního kamene: -výběr, návrh, realizace, obchodní a zprostředkovatelská činnost v oboru přírodního kamene -péče o kamenné sochařské a stavební památky.

Služby: - dokončování staveb - projektování staveb - architektura - vyřízení stavebního povolení - inženýrská činnost - rekonstrukce provozoven - návrh, dodávka koupelen, rekonstrukce - řešení staveb pro sociální zařízení provozoven - široký sortiment obkladů, dlažeb, sanity

Služby: -izolace plochých a mírně šikmých střech -izolace atik, komínů, světlíků -izolace „zelených střech“ -izolace teras a balkonů -izolace staveb proti zemní vlhkosti, tlakové vodě a radonu -izolace zahradních jezírek -zemní izolace z folií z měkčeného PVC

Služby: -výškové práce -rekonstrukce a údržba střech a fasád -rekonstrukce střešních světlíků -mytí oken a opláštění výškových budov -kácení rizikových stromů -instalace reklamních ploch -arboristika -prohlídka a posouzení stavu stromu -zajištění koruny stromu vazbami -ošetření stromu - stavba nízkých a vysokých lanových ...

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Opravy a stavby střech, montáže okapů a okapových systémů. Výroba altánů, pergol, garážového stání, masivního nábytku na zahradu.

KOMISTAVO PLUS s.r.o. se zaměřuje na kominické a kamnářské práce.

Stavební Firma. Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, provádíme stavby, demolice a kompletní rekonstrukce.Realizuje projekty jako dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy.Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské, truhlářské, izolační, zateplovací a jiné stavební práce.

Výkup starého dřeva. Stavební úklid. Zemní, výkopové práce.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčovací práce - geodetické dokumentace skutečného provedení. Kancelář: - Ostrava-Vítkovice, Mečnikovova 14.

Práce: -pokrývačské, klempířské -montáž - žlaby, svody (pozink, měď, plast) -falcovaná krytina -nátěry střech a klempířských prvků(natěračské práce) -montáž - střechy, střešní systémy KM Beta, Bramac, Tondach, šindelové střechy, ploché střechy -opravy krovů -střešní okna Velux, Kubeso -drobné zednické a tesařské práce.

Výstavba: -VTL, STL, NTL plynovody -regulační stanice plynu -plynovodní přípojky -rekonstrukce plynovodů -přeložek plynovodů -opravy stávající plynovody a průmyslový plynovod -plynofikace kotelen -montáže PB stanic.

Služby, práce: -výstavba rodinných domů na klíč -realizace půdních vestaveb, přístaveb -rekonstrukce bytových jader na klíč -pokládka dlažby a obklady.

Oprava, servis, revize: - elektrické zařízení - elektrostroje - hromosvody, bleskosvody, uzemnění.

Firma Zdeněk Ondra se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se specializuje na realizaci systémů suché výstavby, jako jsou sádrokartonové a protipožární konstrukce, minerální podhledy, půdní vestavby a další. Současně zajišťujeme také pokládku podlah. Dále nabízíme také montáž střešních oken a zajišťujeme zednické práce, fasádnické práce, obklady ...

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...