DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Josef Anděl se zaměřuje na realizaci základových desek a zednické práce.

Malířství, lakýrnictví, natěračství Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství, podlahářství -Pronájem průmyslového zboží

Zednictví Izolatérství Pokrývačství, tesařství

Josef Pavlas se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Josef Němec se zaměřuje na zednické a obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader a montáže sádrokartonů.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na zakázku (i velké zakázky) - atypický nábytek - interiéry na míru - dveře venkovní, vnitřní, interiérové.

Výroba, prodej: -krovy dle požadavku zákazníka, maximální délka hranolu 13, 5 m -desky, fošny, střešní latě, profily dle požadavků zákazníka -kvalita řeziva je schválena výzkumným ústavem dřevařským Praha-certifikát- dřevo na stavební konstrukce -moření, impregnace, nátěry řeziva proti plísním, dřevokazným škůdcům ...

Projektová činnost ve výstavbě - projektová dokumentace. Inženýrské a geodetické služby v oboru architektury, pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb.

Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Silniční, dálniční a mostní stavby. Hydroizolace mostů. Zemní práce. Inženýrské sítě. Výstavba železničních tratí a vleček. Výroba, pokládka, prodej: - asfaltové obalované směsi. Rekonstrukce: - dálkové a přípojové trubní vedení pro plyn, naftu, chemické produkty, teplo, páru, vzduch.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Maloobchod, prodej, montáž: -dveře a zárubně SAPELI, PORTA DOORS, Intenso -bezpečnostní dveře PORTA DOORS -plovoucí podlahy -dveřní kování TWIN, HOLAR, Art servis Výroba, dřevovýroba: -schodiště -nábytek na zakázku -kuchyně E-MAIL: p.havlicek @ volny.cz . WEB: ...

Josef Kutlvašr se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, postelí, stolů a mnoho dalšího.

Josef Myška se zaměřuje na zednické, stavební a vodoinstalatérské práce.

-Zemní práce speciální mechanizací

Josef Raur se zaměřuje na zednické a kamenické práce.

Josef Výborný se zaměřuje na malířství, lakýrnictví a natěračství.

Juhastav, s.r.o. se zaměřuje na zemní, stavební a zednické práce.

Služby: - akvaristika - budování bazénů a jezírek - střešní a zemní izolace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.