Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - mříže - brány - branky - vrata - ploty - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, servis: -vodoinstalatérství -topenářství -plynoinstalace -centrální vysavače -kanalizace -solární, sluneční kolektory -tepelná čerpadla. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Stavební a zednické práce, kompletní rekonstrukce bytů a domů, stavby domů na klíč, zateplení, montáž oken a dveří, bourací práce.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence - Truhlářské práce a výroba nábytku

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Společnost Radek Červený se zabývá hydroizolací střech a balkónů, hydroizolací rodinných domů, sádrokartonářskými pracemi, izolacemi, zednickým a malířskými pracemi. Služby: - hydroizolace střech - hydroizolace balkónů - hydroizolace rodinných domů - sádrokartonářské práce - izolace - zednické práce - malířské práce. Sídlíme na ...

Elektroinstalace silnoproudých rozvodů a nouzového osvětlení. Kamerové systémy. Elektrická požární signalizace - EPS. Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy - PZTS. Docházkové a přístupové systémy - EKV. Televizní a satelitní systémy. Strukturovaná kabeláž, datové sítě.

Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Výroba a montáž - vrata Výroba a montáž - zábradlí - oplocení Výroba a montáž - ocelové konstrukce Stavební zámečnictvívýroba a montáž - přístřešky

Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál Práce: -elektroinstalační

Práce: -sádrokartonářské

Práce: -malířské -natěračské

Práce: -truhlářské -tesařské -výstavba dřevostaveb

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -stoly -židle -zahradní nábytek -okna -dveře -schody

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, montáž - ocelová vrata, brány, mříže, zábradlí, ploty

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - kovoobrábění Prodej, servis, opravy - postřikovače - čerpadla - mycí agregáty pro průmysl a zemědělství

Práce: -malířské -natěračské

Zámečnictví, nástrojářství

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

Provádíme práce v těžko dostupných lokalitách. Používáme při práci lezecké techniky, případně montážní plošiny.

Služby: - statika staveb - hydroizolace - sanace betonových konstrukcí

Stavby, komplexní práce: -stavby na klíč občanské, bytové, průmyslové, inženýrské Stavební truhlářství: -dřevostavby. Truhlářské práce. Výroba: -interiéry -nábytek na zakázku -zahradní domky dřevěné -prodejní stánky dřevěné -čekárny -sauny kompletní.

Studnařství: - vrty - vrtané studny - čerpadla - vrtání studní - vodárny - voda - vyhledání vody. Studny: - průměr 150-254mm - projekty a hydrogeologické posudky - záruka na vydatnost - výpažnice s atestem - montáže čerpadel a vodáren - vrty pro tepelná čerpadla - dodávky na klíč.