DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy, kanalizace. Demoliční práce. Pronájem, půjčovna: - stavební technika - nákladní technika - kontejnery.

Práce: - elektromontáže - domovní přípojky - elektroinstalace - veřejná osvětlení - elektrovytápění. Projekční práce: - elektro. Smluvní partner ČEZ: - středisko služeb ČEZ (obchodní kancelář).

Truhlářství. 1. Česká indiánská zbrojovka ve Velké Polomi. Výroba: - luky - šípy - indiánské doplňky.

Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytů a domů, stavby budov a rodinných domů, stavby na klíč, podlahářské práce, obklady, dlažby, výstavba plotů, malířské práce, montáž sádrokartonů a podhledů, vodoinstalační práce, topenářské práce, elektrikářské práce, bourací a demoliční práce, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, úklidové ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonstrukce, opravy, revize elektrických zařízení převážně pro ČR: -rozvodny, trafostanice nízkého i vysokého napětí -vnitřní i venkovní instalace v průmyslových a bytových objektech -kabelové rozvody elektro i telekomunikační -bleskosvody, ...

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Vodoinstalatérství, topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, servis: - voda - topení - plyn.

Pomocné stavební práce, výkopové práce bagrem, odvoz materiálu.

Jsme společnost zabývající se několika činnostmi spojenými se sanačními pracemi a stavebnictvím: - sanace a vysoušení vlhkého zdiva - dezinfekce zamořených prostor - sanace po povodních - sanace podlah a zdí - hydroizolace vlhkého zdiva a odstraňování vlhkosti. Hlavní naší činností jsou sanační práce jak na dřevěných, tak zděných ...

Provádím klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Mám za sebou více než 16 let zkušeností a praxe v oboru, ze kterých vzešla tato firma. Nabízím cenovou kalkulaci zdarma a za klienty jezdím kamkoliv v oblasti Čech. Sídlíme v Nymburce.

Filip Nevole se zaměřuje na stavebnictví, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader, půdní vestavby a na zateplení budov.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.