DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Stavební společnost Jiří Rozkopal provádí výkopové a stavební práce.

Zbyněk Marinč se zaměřuje na sklenářské práce, montáž celoskleněných sprchových koutů, zrcadel, obkladů a na skleněné zábradlí a výtahy.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

Práce: -výškové, ve výškách -zednické, obkladačské, vodoinstalační, elektrikářské práce včetně sdělovací a zabezpečovací techniky -sádrokartonářské, tesařské, pokrývačské, klempířské, malířské a natěračské, zateplení domů, výkopové a odkopové.

topenářské, plynoinstalační práce

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Stavební práce: - kamenné stavby - kamenictví - kamenné práce. - opěrné zdi - kamenné břehy - řečiště - studny.

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Práce, služby: -vodoinstalatérství

Zemní práce. Stavební práce. Výstavba: - rodinných domů - opěrných zdí - zpěvněných ploch.

Zemní, výkopové práce: - vytyčování inženýrských sítí - výkopy a realizace inženýrských sítí - úpravy, modelování zahrad - řezání asfaltových, betonových povrchů - svařování plastových potrubí včetně elektrotvarovek - hutnění terénu - budování a zpevňování cest - zimní údržba komunikace a další. Vodohospodářské práce. Strojní údržba.

Práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader.

Komplexní stavební práce Vám zajistí firma Jaroslav Tůma. Provádíme výstavbu rodinných domů, hrubé stavby, rekonstrukce domů, bytů a také koupelen. Dále se zaměřujeme na provádění zednických, truhlářských, zámečnických a malířských prací. Naleznete nás na adrese Pražská 82, Mukařov. Stavební činnost, práce, výstavba: - novostavby - rodinné ...

Výstavba, rekonstrukce: - střechy, krovy - interiérové obití palubkami - venkovní dřevěné fasády - interiérové schodiště - Valašské roubenky - střešní vazby - zahradní doplňky - dřevostavby - balkóny - pergoly - altány.

Opravy čerpadel tlakové kanalizace, repase čerpadel tlakové kanalizace AQK, zemní práce.

Pískovna Petrovice - Vladislav Durczok provádí těžbu písku, štěrku a jílu. Mezi naše další činnosti patří zemní a demoliční práce, nákladní autodoprava i možnost uložení takzvaného ostatního odpadu ve vytěžených prostorech pískovny. Pískovna, těžba, prodej: - písek, písku - štěrk - jíl. Další činnost: - nákladní autodoprava ...

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Výkopové práce minibagrem Bobcat 316: - výkopy pro jezírka a rybníčky. - hloubení jam pro výsadbu stromů a keřů. - základy pro ploty i domy, čištění koryt.

Vladimír Manďák se zaměřuje zámečnické a servisní práce, nástrojářství a svařování.

Společnost MEDOPOL, s.r.o. zajišťuje topenářské, instalatérské, zednické, obkladačské práce.

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Zednické a stavební práce, dlažby, obklady a rekonstrukce.

Provádění kamenických prací. -rekonstrukce a restaurování kamenných památek -čištění kamene, kleneb starých sklepů - pískování -pokládání kamenné dlažby a obkladů v interiéru a exteriéru -prodej a dovoz kamenného materiálu : žula, pískovec, mramor, travertýn, onyx, atd. VÝROBA : -parapety -kuchyňské a umyvadlové desky -barové a prodejní ...