DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Kontejnerová doprava 5t, dovoz materiálu, odvoz suti, přeprava strojů, zemní práce strojem, výkopové práce strojem, výkopy základů pro rodinné domy, výkopy inženýrských sítí, výkopy základů pro bazény.

Vinařství. Výroba, prodej vína. Degustace vína. Revize elektroinstalací a hromosvodů. Revize spotřebičů a ručního el. nářadí.

Služby: - komplexní zahradnické práce - návrhy výsadeb zeleně -zakládání trávníků - ošetřování zeleně - výsadba květin, keřů, stromů. -ošetřování keřů, stromů, řezové práce, kácení stromů -rizikové kácení stromů -drcení větví do 14cm -frézování pařezů, vyrývání pařezů -vrtání děr až do 60cm -strojní práce s kulatinou, ...

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Práce: - zemní a výkopové práce (traktorbagr JCB) - zimní údržba komunikací Služby v zemědělství: - zemědělské práce - kombajnová sklizeň

Zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji.

Prodej: - koberce - PVC podlahy - rohože - čistící zóny - plovoucí podlahy - vinylové podlahy. Podlahářské práce.

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

- Ekologie, zpracování EIA, ekologické audity. - Monitoring znečištění. - Geologie, hydrogeologie, sanační geologie.

Jsme mladá firma zabývající se realizací litých anhydritových a cementových potěrů v interiéru a leštěných betonových nebo drátkobetonových podlah v průmyslových objektech, garážích. Naše zkušenosti vychází nejen ze samotných realizací podlah, ale i z dlouholetých zkušeností. Pracujeme s nejkvalitnějšími materiály a dokážeme Vám poradit s jejich ...

Firma Petr Krejčí - CB Karton se zabývá suchou výstavbou. Naše práce se zaměřuje na montáž sádrokartonu. Provádíme půdní vestavby, bytová jádra, kazetové podhledy, stropy a příčky. Věnujeme se také tepelným izolacím a zateplování. Cenové nabídky a rozpočty vypracováváme na základě osobního jednání, na místě stavby, zdarma.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Nákladní autodoprava sypkých materiálů do 30 t a kontejnerovou přepravu do 5t. Zemní a výkopové práce. Autodoprava v celé ČR.

Firma Petr Gabčo se zabývá ručními zemními a výkopovými pracemi. Současně nabízíme také demolice a vyklízení půd nebo sklepů, včetně úklidových prací. Můžete se na nás také obrátit s požadavkem na přípravné a dokončovací práce na stavbách. Nabízíme také údržbu zeleně. Působíme především v okrese Mělník.

Služby: -doprava -sklizňové práce -zemní práce -dodávka pohonných hmot -mytí vozidel. Výroba: -zakázková truhlářská výroba.

Firma Bagr Přikryl s.r.o. se sídlem v Držovicích se více než 10 let zabývá především realizací zemních a výkopových prací. Současně nabízíme také bourací a demoliční práce, recyklaci zemin a kontejnerovou dopravu. Disponujeme stroji: bagr Komatsu PC 55MR, váha 5, 5t, hloubka dosahu 4m, šířka stroje 2m, výška 2, 5 m, včetně lopat (30 - 70 cm) a ...

Instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce. Činnost: - rozvody plynu, vody a topení - montáž veškerých topných systémů, kotlů, topidel, radiátorů - montáž odpadů - výměna stoupaček i kanalizace - havarijní služba - odborné konzultace a poradenství v oboru instalatérství - montáž ...

Řemeslo: - vodoinstalatér - instalatér - voda, topení, plyn. - zednické práce Nonstop havarijní služba smluvním partnerům.

Ladislav Pecen se zaměřuje na kamenické práce, dlažbu a podezdívky.

Zemní a terénní práce. Kontejnerová doprava.

Firma Timo profistavby s.r.o. se sídlem v Ostravě a bohatými zkušenostmi ve stavební oblasti se zabývá aktivitami spojenými s pozemním stavitelstvím. Realizujeme pasivní, nízkoenergetické domy, zateplení, provětrávané fasády, revitalizace domů i hydroizolace. Provádíme rekonstrukce bytů i koupelen. Těžištěm naší práce v segmentu pozemního ...