Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zateplování. Stavební činnost.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Velkoobchod, prodej, servis, oprava, -projekce, poradenství, dodávka a montáž v oboru topení, voda, plyn, vzduchotechnika a klimatizace. Dodávka, montáž VZT jednotky a komponenty všech tuzemských i zahraničních výrobců, dle požadavků Výroba a dodávka VZT potrubí, materiál pozink, ocel, nerez vč. povrchových úprav a izolací. Dodávku a montáž ...

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Kompletní dodávka solárních systémů, topenářské práce, vodoinstalační a plynoinstalační práce

Tlakové a mechanické čištění odpadů a kanalizací. Frézování odpadů a kanalizace. Monitoring a trasování. Kanalizační služby. Nonstop servis 24/7.

Práce: - rekonstrukce domů a bytů - podlahářské práce - obkladačské práce - demolice - elektromontáže - zednické práce.

Architektura, projekční činnost. Realizace-interiéry. Montáž: - sádrokarton - plovoucí podlahy. Rekonstrukce: - byty - rodinné domy - bytová jádra - koupelny. Výstavba: - podkroví.

Elektroprojekce. Elektromontážní práce, elektromontáže: - klimatizační jednotky - topné systémy - osvětlení včetně návrhů - slaboproudé elektroinstalační práce: - vnitřní kabelové systémy, telefonní a počítačové rozvody - pobočkové telefonní ústředny - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární ...

Firma Josef Pirohanič - AUTOSLUŽBY se zabývá mezinárodní přepravou a také přepravou sklápěcími a valníkovými vozidly. Disponujeme širokým vozovým parkem - nabízíme tahače, návěsy, sklápěcí automobily nebo valníky a současně také nabízíme i přepravu nadměrných nákladů. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na jeřábnické práce, kdy ...

Práce: -kovářství -zámečnictví -lisování -tryskání -svařování

Malířské a natěračské služby. Malby, nátěry, tapetování na Zlínsku a v Jihomoravském kraji. Práce: - výmalba pokojů, bytu, kanceláří. - nástřik radiátorů.

Revize, kontroly, servis - plyn, elektro - plynová zařízení - elektroinstalace - tlaková zařízení - kontrola spalinových cest - oprava plynových kotlů.

Provádíme protlaky a podvrty pod komunikacemi a objekty od průměru 45mm do průměru 600mm. Jádrové vrtání do průměru 250mm, Vrtání strojem Lancier do tvrdších materiálů průměr 150mm.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Firma Roman Borek Autodoprava s.r.o. se sídlem v okrese Praha - západ nabízí realizaci zemních prací minibagrem (výkopy inženýrských sítí, bazénů, základů, úprava zeminy, terénní úpravy pomocí minibagru, aj.) a pronájem kontejnerů na suť a komunální odpad, včetně odvozu, uložení a likvidace stavebních sutí a odpadu na skládkách. Současně také ...

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Kominictví: - kominické práce - vložkování komínů pro všechny druhy paliva - rekonstrukce a výstavba komínů - frézování komínových průduchů. Pobočka: - Na Návsi 225, 747 14 Ludgeřovice

Plynoinstlační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce Prodej a montáž: - dveře (vchodové, vnitřní, venkovní, technické) - včetně zárubní

Foukaná izolace Dopravní stavby Transport

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Důlní průzkum a bezpečnost. Činnost: - těžba důlního plynu - výroba elektrické energie a tepla z důlního plynu - vrtné práce, důlní vrty - geologické laboratoře - degazace hlubinných černouhelných dolů.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.