Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

Truhlářství Radek Housar nabízí zakázkovou výrobu nábytku na míru. Výroba: - kuchyňské linky - ložnice - dětské pokoje - vestavné skříně - obývací stěny - kancelářský nábytek - čajové krabičky - krabičky na mince. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Těším se na spolupráci. Sídlo společnosti se nachází na adrese ...

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Návrhy, projekce, dodávka, montáž: -vytápění: -stropní, stěnové, podlahové -tepelná čerpadla.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice