Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Veřejné osvětlení: - tel.: 553759118, p. Baroň Jaromír - havarijní služba: - tel.: 606710419 - vytyčení trasy kabelů - zprovoznění nesvítících svítidel - oprava výbojkových svítidel v obcích a podnicích - montáž reklamních tabulí. Údržba: - tel.: 553759116, p. Hrdina Vladimír - výroba odpadních košů a váz na mobilní zeleň z ...

Výroba, rekonstrukce, montáž: - přístřešky - bazénové kryty, zastřešování bazénů - zimní zahrady - skleníky - zasklívání lodžií. Sídlo firmy: - Pod Křížovou 459, Staré Město.

Firma REMSTAV PLUS spol. s r.o. se sídlem v Českých Budějovicích se zabývá veškerými zemními výkopovými pracemi, realizací kanalizačních a vodovodních přípojek a stavbami silnic, chodníků, parkovacích ploch a zpevněním ploch včetně infrastruktur. V rámci své činnosti realizujeme domovní i průmyslové přípojky všech typů inženýrských sítí (voda, ...

Prodej a dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny Prodej a dodávka - bambusové podlahy - dřevěné podlahy MAGNUM

Kovovýroba, opracování kovů, kovy, strojírenská výroba, strojní zámečnictví, strojně zámečnické práce. Vývoj, výroba, dodávka, prodej: -tvarované a redukované trubky (pro nábytek, stoly, interiéry, exteriéry, zábradlí atd.) -radiálně a podélně tvarované trubky

Štěrkovna. Těžba: - přírodní kamenivo (šterk) a štěrkopísky. Prodej: - písek, betonový a asfaltový recyklát, strusku, okrasné kamenivo. Uložení a recyklace demoličních inertních stavebních materiálů - beton, asfalt bez dehtu, cihla (červená) Nákladní doprava. Zemní a výkopové práce. Demolice a likvidace staveb - odstranění.

Stavební firma: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. Práce: -zednické. -zateplování fasád. -podlahářské. -obkladačské, dlaždičské.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

Insta-on s.r.o. se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce, výměny elektrických boilerů a vodoměrů, montáž van, sprchových koutů a krbů a na obkladačské práce.

Lubomír Liška se specializuje na kontejnerovou přepravu sypkých materiálů a na výkopové a zemní práce bagrem.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

A B H Design, s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, schodišť a plovoucích podlah.

Nabízíme tyto služby: - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen na klíč.

Montáže: - osvětlení - hromosvody - podlahové topení - topné žebříky a kabely. Elektroinstalační práce.

Naše firma se sídlem v Prostějově se zabývá veškerými stavebními pracemi, dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti jsou například výkopové, demoliční a bourací práce, realizace základových desek, omítek, fasád, podlah, obkladů a dlažeb a dále také sádrokartonářské práce a výmalba. Zabýváme se také rekonstrukcemi domů, nabízíme tepelné ...

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -zabezpečovací zařízení pro průmyslové a domácí objekty -elektroinstalace -domácí a pobočkové telefonní ústředny -kabeláže počítačových sítí -společné televizní antény. -komplexní elektromontáže. Výroba: -rozvadeče nízkého napětí. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody.

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Prodej, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovací, přístupové, propouštěcí systémy - kamerové systémy - dorozumívací systémy - LED osvětlení - hromosvody

Stavby na klíč: - rodinné domy - garáže, garážová stání, altány - chodníky, parkoviště, oplocení, zámková dlažba Projekty rodinných domů: - individuální, nízkoenergetické, pasivní a bytové projekty - studie, návrhy, vizualizace. Zpracování průkazu energetické náročnosti budov (energetický štítek). Stavební dozor. Požárně bezpečnostní ...