Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
DŘEVONET-VÝROBA-ZAKÁZKOVÁ s.r.o. se zaměřuje na tesařské a stolařské práce a návrhy a realizace interiérů a exteriérů ze dřeva.

Služby: -připojení k internetu. -správa IT. Práce: -montáž zabezpečovací zařízení. -elektrorevize. Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence.

Kamenosochařství: - kamenické práce.

Podlahové studio.Podlahářství. Realizace zakázek z oblasti: -bytová výstavba -nemocnice a zdravotnická zařízení -rekonstrukce a modernizace interiérů RD, bytů, historických objektů -rekreační a stravovací zařízení -společenská a kulturní zařízení -sportovní areály a tělocvičny -státní správa - sociální zařízení -školy, školská ...

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování.

Činnost: - projektování silnoproudých i slaboproudých elektroinstalací - projekce systému měření a regulace - inženýrská činnost

Pronájem: -kanceláře Práce: -zateplování domů Služby: -projekční činnost

Voda, topení, plyn: -odborné konzultace, projekce, dodávky, montáže -generální opravy rozvodů -instalace nových rozvodů -podlahové vytápění -systémy měření a regulace -kotelny -termostatické ventily-prodej značky COMAP -měření a vyhodnocování spotřeb vody a tepla -vyvažování topných systémů.

Jsme firma z více než 20-ti letou praxí z Kobeřic a provádíme stavební a zednické práce. Realizujeme kazetové podhledy příček, předstěn, bytových jader půdních vestaveb, obkladů, mozaiky, dlažby a zdění z jakéhokoliv materiálu. Dále realizujeme začištěni špalet po výměně oken, potěry podlah, omítky jádrové, štukové, dekorativní a rekonstrukce ...

Kovovýroba, tel.:605846656. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. 90% produkce do zahraničí - Rakousko, Německo. Eshop, internetový prodej: - kování pro posuvná vrata - kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu - kování pro skládací a harmonikové dveře - kování pro posuvné okenice, ...

Stavební společnost. Zateplování fasád rodinných a panelových domů. Sanace plochých střech, balkonů a lodžií. Kompletní rekonstrukce panelových domů. Rekonstrukce vstupů do domu. Výstavba rodinných domů. Zámečnické práce. Výroba klempířských prvků.

Výroba vytápění budov pomocí podlahového topení, tepelných čerpadel, rekuperace tepla, energetických plotů a solárních panelů.

Jsme stavební firma, specializující se na cihlové fasády a interiéry s tradicí od roku 1997. Realizujeme lícové režné zdivo či obklady pro atraktivní, stylové a praktické řešení fasád a interiérů. Využití na rodinných domech nebo také ploty, zídky či na zahradách. Stavební firma - specializace na: - cihlové fasády a interiéry - fasády ...

JLS Construct, s.r.o. se zaměřuje na projekční a stavební činnost, zámečnické, klempířské, truhlářské a úklidové práce,

Jizerské studny Realizujeme vrtané studny v okresech Liberec, Jablonec nad Nisou, Semily i za hranicemi Libereckého kraje. Provádíme servis a opravy vrtaných studní a čerpadel.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: - plynové rozvody (středotlaké, nízkotlaké) - plynové přípojky - domovní plynovody, instalatérské práce - zemní práce - kanalizace, vodovody Revize: - plynová zařízení

Izolace vlhkého zdiva, těsnění průsaků vody ve stavebních konstrukcích, injektáže, sanace betonu, hydroizolace, kamínkové koberce.

Společnost PODLAHY POKER s.r.o. se v rámci své činnosti věnuje prodeji a pokládce různých druhů podlahových krytin, ale také renovaci podlah. V našem širokém sortimentu naleznete vinylové podlahy, PVC, Novilon, korkové podlahy, Marmoleum, koberce, parkety a také samozřejmě plovoucí podlahy laminatové či dřevěné. Naši prodejnu můžete navštívit na ...

Zednické, stavební práce v Brně a okolí

Barvy - laky. Prodej maloobchod -barev, barvy. -malířské nářadí a pomůcky. Míchárna barev. Míchání, tónování: -barev, barvy. Práce: -malířské, malířství, malby -natěračské, natěračství, natírání -omítky.

-Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Firma zabývající se výrobou ocelových konstrukcí, zámečnickými a svářečskými pracemi, průmyslovou údržbou, jeřábnickými pracemi.

Pokládka a montáž všech druhů podlahových krytin nejen pro Váš domov, ale také pro firemní prostory. Nabízíme rychlou realizaci na nejvyšší možné kvalitě. Podlahy na Vaše přání různých tipů a provedení.