Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební společnost, firma, stavebnictví, stavební činnost. Stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Výstavba.

Společnost Kvalit-strechy s.r.o. zajišťuje tesařské, klempířské práce, rekonstrukce střech.

FM STAV TRADE, s.r.o. prodává stavební a kompozitní materiály, stavební desky z oxidu hořečnatého a hliníkové terasové systémy.

Půjčování, půjčovna, oprava, servis: -stavební stroje, nářadí: -bruska na teraso -čerpadlo kalové -deska vibrační -křovinořez -míchačka -naviják fasádní -pěch vibrační -pila stolní (CLIPPER) -vibrátor ponorný -vibrační válce. Práce: -svařování nerez oceli (TIG) -kovářské, kovářství -zámečnické, zámečnictví ...

Společnost HS Elektrostav s.r.o. zajišťuje kompletní malířské a natěračské práce, tapetování, rekonstrukce bytových jader a přestavby, pokládání plovoucích podlah, dlažeb, obklady a další zednické práce. kromě toho provádí hlavní elektrikářská činnost - silnoproud, Slaboproud, hromosvody a revizní činnost.

Dřevovýroba Výroba - krmelce pro zvěř - kazatelny - dřevěné koryta - boudy pro psy Výroba - dřevěné obaly a palety

Stavební firma, provádění staveb: - pokrývačství - tesařství - stavební truhlářství - podlahářství (dřevěné podlahy) - zednictví.

Stavební společnost VEKT HK s.r.o. se zaměřuje na výstavbu inženýrských sítí, trasování vodovodních sítí, kontejnerovou přepravu, zemní práce a práce týkající se energetiky.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský materiál ...

Elektroinstalace v bytové i v průmyslové výstavb0. Montáže elektrického topení a hromosvodů včetně servisu, oprav a revizí.

Pokrývačství, tesařství.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti slévárenství? SD slévárny s.r.o. je vaše odpověď! Nacházíme se na strategické adrese Tuřanka 1521/92b, Brno, kde naše moderní slévárna hliníku přináší inovace přímo do vašich projektů. Naše firma je synonymem pro flexibilitu a kvalitu. Díky střední velikosti naší slévárny jsme schopni operativně reagovat ...

Zámečnictví, zámečnická výroba, práce. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba konstrukcí, linek pro dřevařský, kemický, cihlářský průmysl: -šneky -kompletace linek, linka -montáž linek. Výroba strojního zařízení, konstrukcí, dopravníků, stavební zámečnictví, stroje pro cihlářskouvýrobu, lesní mechanizace, (odvětvovací stroje), kovoobrábění, ...

Adam Kulhánek zajišťuje výkopové práce kráčejícími bagry KAISER S2.

Stavebnictví: -výstavba RD -renovace bytových jader -montáž sádrokartonů.

Pokrývačské práce, střechy, pokrývačství, pokrývač, tesařství, tesař, tesařské práce Znojmo, Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice -veškeré práce na střeše -rekonstrukce starých střech, střecha -zhotovení kompletní střechy na novostavbách -pergoly včetně dodávky materiálu.

Suché stavby: -montáž suchých staveb -sádrokartonové systémy -snížení a zateplení stropů, -půdní vestavby, -suché omítky, -plovoucí podlahy, -obklady -dlažby -montáž střešních oken, -montáž obložkových zárubní, -přestavby bytových jader -drobné zednické a tesařské práce -chatky, pergoly.

Výroba, montáž a prodej: - ocelové konstrukce-veškeré - kontejnery, palety, regály - vrata, lávky. Zámečnické práce. Hutní materiály - prodej. Bývalá KONSTRUKTIVA.

Hledáte firmu, která vám vyrobí, opraví nebo zrekonstruuje střechu? Chcete mít jistotu, že vaše střecha bude kvalitní, bezpečná a dlouho vydrží? Pak se obraťte na společnost Petr Ulman, která se specializuje na klempířství a stavby střech. Působíme v oboru již od roku 1992, máme bohaté zkušenosti v a používáme pouze osvědčené materiály a ...

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Špičková okna a dveře - prodáváme a montujeme plastová a hliníková okna, dřevěná eurookna, střešní okna, žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu. Nabízíme i garážová vrata, vnitřní dveře a zárubně, zateplení fasád. Dřevěné střešní šindele na zakázku.

Geodetická kancelář. Katastr nemovitostí: - vyhotovení geometrických plánů pro vyznačení budov, změnu vnějšího obvodu budov, rozdělení a změny hranic pozemků, vytyčení a zpřesnění hranic pozemků, vyznačení věcného břemene. Inženýrská geodezie: - vyhotovení účelových map jako podklad pro projekční činnosti vytýčení budov, komunikací a ...

TERESTAV s.r.o. se specializuje na zemní a stavební práce. Poskytuje komplexní služby od výstavby inženýrských sítí, přes rekonstrukce, až po realizaci staveb na klíč.