DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
STŘECHY HOFFMAN s.r.o. je společnost specializující se na střechy a střešní konstrukce. Poskytuje komplexní služby od návrhu až po realizaci střech, včetně oprav a údržby.

MASTERSKY s.r.o. je stavební firma v Ostravě specializující se na rekonstrukce bytů, koupelen a výstavbu rodinných domů. Provádí také zednické práce, sádrokartonové stropy, pokládku podlah a další služby.

Radovan Ryšávka se zaměřuje na cateringové služby, půjčování gastro vybavení, provozuje fast food stánek a mimo to maluje bytové a nebytové prostory.

TITAN SHADE s.r.o. se specializuje na zateplování rodinných a bytových domů, dekorativní omítky a výměnu oken.

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Zákazníkům nabízím více jak 20 let zkušeností v oboru průmyslové automatizace. Potřebujete upravit funkci stroje? Přidat snímač nebo navrhnout úpravu zapojení? Neváhejte se na mě obrátit, poskytuji komplexní služby v automatizaci Vašeho výrobního provozu. Do mého portfolia služeb patří: - programování PLC Siemens v prostředí TIA Portal - ...

Kamenické práce. Zhotovení, oprava nápisu na pomníky.

Společnost RENEWA s.r.o. se zaměřuje na dodávku a realizaci fotovoltaických elektráren pro komerční a průmyslové objekty a na montáž a revize elektra.

Společnost elektroll Novotný & Tomeš spol. s r. o. se specializuje na zabezpečovací techniku a elektroinstalace. Realizuje montáž alarmů JABLOTRON, kamerových a požárních systémů, elektroinstalace a revize.

Montáže : - silnoproudové zařízení - slaboproudové zařízení - ozvučovací systémy - televizní a satelitní rozvody a technologie - strukturovaná kabeláž pro datové a telefonní sítě - venkovní kabelové rozvody - venkovní osvětlení - projekční činnost - revize elektrických zařízení - kompletní dodávka a montáž elektrických ...

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Kompletní klempířské a pokrývačské práce, oprava stávající i realizace nové střechy. Výměnu i instalaci nového střešního okna. Klempířství - venkovní parapety, falcované krytiny, oplechování atiky, lišty, žlaby, svody, okapy. Zpracování plechu (ohýbání a stříhání

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Společnost ELMAPEK s.r.o. zajišťuje elektromontážní práce - elektromontáže, silnoproud, slaboproud (EZS, MAR, CCTV), venkovní veřejné osvětlení, montáže, revize a opravy hromosvodů či vytápění okapových žlabů a svodů. Umí zrealizovat zakázky inteligentních domů v systémech Niko a moderní úsporné systémy v oblasti osvětlení.

Stavba nízkoenergetických RD na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, domů. Malby-nátěry-malířské a natěračské práce, montáže sádrokartónu, pokládka plovoucích podlah-podlahářské práce, poradenství. Prodej barev, laků, průmyslových nátěrových hmot: -provozovna Odry, Skřivánčí 24, tel.: 731 504 459 -provozovna Fulnek, Fučíkova ...

Ivo Kykal se zaměřuje na revize plynových zařízení v rodinných domech, bytech i veřejných budovách a na plynoinstalační práce.

Kamenictví. Na prodej nové náhrobní kameny, pomníky, hřbitovní doplňky. Rekonstrukce starých náhrobních kamenů a pomníků. Broušení a čištění hrobů. Pískování, renovace písma. Gravírování fotoportrétů. Leštění a řezání žulového kamene.

PB elektro, s.r.o. se specializuje na elektroinstalační práce pro domy, byty i průmyslové objekty, montáže hromosvodů, instalace domácích telefonů a elektrického vytápění.

Evžen Kozlovský se zaměřuje na odborné revize elektroinstalací, hromosvodů, spotřebičů, svářeček a strojů do 1000 V.

Společnost Václav Krása nabízí veškeré zednické práce a montáž a pronájem lešení.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.