Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednické práce: -montáže sádrokartonů -půdní vestavby -minerální podhledy -zateplování rodinných domů, fasády. Pokládáme zámkové dlažby.

Provádí: -malování bytů, kanceláří, restaurací -benátské štuky, patiny, štukované omítky -dekorativní nástřiky -nátěry fasád -nástřiky vysokotlakou technikou -nátěry podlah -dekorativní stěrky -lité betony.

Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Truhlářství Kamil Vedral s.r.o. se specializuje na výrobu z masivního dřeva, přírodních dýh, laminovaných desek a umělého kamene Corian®. Realizují kuchyně na míru, vestavěné skříně, kancelářský nábytek a zahradní pergoly.

Společnost TES s.r.o. se soustředí na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Naší hlavní činností je zajistit bezpečnost provozu na jaderných elektrárnách Dukovany a Temelín. Vyvíjíme a dodáváme diagnostické systémy, které monitorují stav elektrozařízení JE. Přímo v provozech provádíme servis a údržbu jednotlivých ...

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Společnost SAMFA s.r.o. se zabývá kontejnerovou dopravou, terénními úpravami a výkopovými prácemi v rámci Moravskoslezského kraje.

Nabízí: - montáž příček, stěn, sádrokartonů, podhledů - půdní vestavby, rekonstrukce bytových jader, podkroví - tepelné izolace i zvukové - montáž sádrokartonových podlah

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...

Výtvarné a průmyslové zpracování skla. Vitráž: -moderní, církevní. Fusing. Mozaika. Ohýbané sklo. Kombinované techniky. Lepení skel. Broušení, leštění, vrtání skla.

Provádění: - provádění staveb - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování budov. Montáže: - ústřední vytápění - zdravoinstalace - vnitřní i venkovní odpady a kanalizace - vodoinstalace, plynofikace - klimatizační zařízení.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíč. oprava a renovace - střechy, pokrývačské práce

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Stavební firma Vítězslav Čápek se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti provádí výstavby rodinných a bytových domů, občanské vybavenosti, rekonstrukce staveb, půdních vestaveb a nabízí také další služby. Také se zaměřuje na rámcové provádění staveb jako fasády, střechy, základové desky a další. Poradí vám ...

Společnost RPH Moravian s.r.o. realizuje stavební projekty - od zemních prací, přes stavební činnost - pozemní, stavby, vodohospodářské stavby, výrobu betonářské oceli, demolici až po služby autodopravy - konkrétně převoz sypkých hmot a přeprava materiálu.

Výroba, montáž, opravy, prodej: - domácí dorozumívací technika - elektrorozvaděče - tepelná čerpadla NIBE - fotovoltaika - ekologické úpravny vody, vodní filtry - elektroinstalace - měřicí a regulační systémy - zabezpečovací, protipožární systémy - telekomunikační technika. Provozovna: - Bolatice, Průmyslová 969/15 - tel.: ...

Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení, Velkoobchod a maloobchod

Výroba, práce: -stavební firma -inženýrské sítě -kanalizace, kanalizační přípojky -výkopové a zemní práce.

Svářečské práce - metoda TIG. Zámečnické práce. Výroba v malých sériích: -ploty, brány, zábradlí.